opc_loader
Filters
€ 357
€ 539
Voorraad

  Buitenjaloezieën

  Buitenjaloezieën, dé enige zonwering die beschermt tegen de zon. Buitenjaloezieën bepalen zelf hoeveel licht en zon u binnen in huis wilt. Naast toepassing van een buitenjaloezie in huis past deze ook perfect in uw veranda of serre alsmede onder een overkapping. Het voordeel van buitenjaloezieën is dat men ondanks de zonbescherming toch uitzicht naar buiten blijft houden. Door het kantelen van de jaloezieën wordt de hoeveelheid uitzicht bepaalt. Naast het praktische voordeel blijft ook de sfeer hiermee gehandhaafd.

  Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1

  Voorkom niet alleen warmte maar bespaar ook energie. Naast bescherming en verduistering besparen buitenjaloezieën ook energie. Het plaatsen van een buitenjaloezie verminderd gemiddeld 60 tot 75% de warmtestraling van de zon. Door deze toepassing blijft het een stuk koeler achter de buitenjaloezieën. Hierdoor hoeft u niet voor extra verkoeling te zorgen zoals een airco of ventilator. Hierom worden buitenjaloezieën ook wel alle seizoenen zonwering genoemd waarmee u zelf de inkijk, lichtinval en uitzicht bepaalt.

  Groot assortiment buitenjaloezieën

  Bescherm uw huis tegen de zon met onze stijlvolle reeks buitenzonwering. Onze buitenjaloezieën fungeert als de sfeermaker, die ook nog eens functioneel is. De buitenjaloezieën zijn geweldig en kan worden toegepast voor elke raam. Een kwaliteitsproduct voor een betaalbare prijs, perfect voor elk budget. Het is zeer populair en wordt vaak gebruikt als buitenzonwering element.

  Door de plaatsing van de jaloezieën voor het raam kunt u het warm klimaat in uw interieur effectief beïnvloeden. Ze worden gebruikt voor het in de schaduw stellen van ramen van modieus ontworpen huizen. Bovendien zijn ze geschikt voor het afschermen van horizontale ramen van kantoor- en bedrijfsgebouwen.

  Regel licht en schaduw zonder grote aanpassingen te doen aan ventilatie of stijl met prachtige buitenjaloezieën. Kies uit een breed scala aan kleuren, vormen van de lamellen en handmatige of gemotoriseerde bediening. De jaloezieën kunnen onder alle weersomstandigheden worden gebruikt en de beveiliging van uw huis verhogen.

  Kostenbesparing met buitenjaloezieën

  De jaloezieën zijn aan de buitenkant van het huis gemonteerd en vereisen een gemotoriseerde bediening. De besparing op warmtewinst kan oplopen tot wel 90% omdat de warmte buiten wordt gehouden. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabelere omgeving, maar vermindert ook alle bijkomende kosten om de temperatuur koel te houden of het gebouw 's nachts te isoleren. Er is ook aandacht voor extra veiligheid in een huis dat een buitenjaloezie kan bieden.

  Jaloezieën van Schaduwdoekkeuze.nl zijn de meest efficiënte en flexibele vorm van zonwering. Bij gesloten lamellen wordt slechts 10% van de zonnewinst via het glas doorgegeven. Dit vermindert de belasting van de airconditioning of elimineert de noodzaak ervan, waardoor gezondere natuurlijke ventilatie mogelijk wordt.

  De jaloezieën kunnen in de winter of op bewolkte dagen worden opgetrokken en hun hellingshoek kan worden geregeld om natuurlijk daglicht binnen te laten en toch verblinding te voorkomen.

  De buitenjaloezieën maakt vloeiende regeling van natuurlijke verlichting mogelijk, ze vangen direct zonlicht op en beschermen tegen de schadelijke effecten. Bekijk ons assortiment buitenjaloezieën. Hebt u andere vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Binnen 12 uur hebt u antwoord.