opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Buitenshutters

Buitenshutters verrichten wonderen als het gaat om zonwering en aankleding van jouw huis. Buitenshutters en zonneschermen bieden schaduw tegen de zon en beschutting tegen regen, terwijl tegelijkertijd stijl en klasse aan jouw pand wordt toegevoegd. Wij bieden diverse modellen aan zoals:
intrekbare zonneschermen

  • raamzonweringen
  • terraszonweringen  
  • gemotoriseerde zonneschermen

Stijlvolle buitenshutters

Met een stijlvol assortiment aan buitenshutters en zonneschermen in diverse kleuren en materialen, heb je veel keuze om het perfecte model voor jouw huis te vinden. Naast het toevoegen van waarde en schoonheid aan jouw leefruimte, bieden intrekbare buitenshutters beschutting op stormachtige dagen, verminderen zonlicht en verblinding en verbeteren de energie-efficiëntie. Intrekbare zonneschermen bieden het gemak om jouw zonneschermen eenvoudig te openen en te sluiten. Sommige intrekbare buitenshutters kunnen handmatig worden bediend, terwijl gemotoriseerde modellen volledig elektronisch werken.

Sfeervolle zonwering

Buitenshutters geven jouw woning een afgewerkte en onderscheidende uitstraling. Ontworpen met een houtnerfstructuur, bieden vinyl luiken de warme uitstraling van hout. Buitenschermen aan de buitenkant voegen niet alleen verfijning toe aan jouw huis, ze voegen ook privacy toe. Wij beschikken over een brede selectie van exterieur buitenshutters zodat je de perfecte pasvorm voor jouw huis kunt vinden. Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om jouw huis te veranderen? Door nieuwe shutters te kopen krijgt jouw huis een geheel nieuwe look voor een zeer minimale prijs. Het is het meest opvallende deel van de buitenkant en voegt een moderne en kleurrijke sfeer toe aan je raamafwerking.

Als je op zoek bent om jouw huis van een zonweringssysteem te voorzien in combinatie met  een authentieke uitstraling, dan zijn decoratieve buitenshutters een goede keuze! Met de juiste grootte, plaatsing en hardware is het snel geïnstalleerd. Bij metingen voor functionele buitenshutters moeten de metingen nauwkeurig zijn om correct over het venster te sluiten. De buitenshutters moeten excat de omvang van de ramen hebben. Houd dan ook rekening met die metingen.