opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Schaduwdoek driehoek klein

Het weer wordt warmer. Juiste moment om een driehoekige kleine schaduwdoek te kopen. Een schaduwdoek hoeft niet altijd groot te zijn. We hebben driehoekige schaduwdoeken in verschillende maten en kleuren. Ze kunnen tevens op maat worden gemaakt. Combineer twee driehoekige schaduwdoeken voor een stijlvolle, nautische look met dubbele zonbescherming.

Plaats uw schaduwdoek boven uw terras, terras, zwembad, tuin of speeltuin voor kinderen en berg het gemakkelijk op in uw kelder of garage wanneer u het niet gebruikt. Kies een driehoekig schaduwdoek die wordt geleverd met gegalvaniseerde ijzeren spanringen of stalen D-ringen op de hoeken voor eenvoudige bevestiging aan bestaande constructies. Bijvoorbeeld uw gevel of pergola.

De schaduwdoeken zijn bestand tegen schimmel en meeldauw en ze zijn gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. Een doek kan aan uw huis worden gemonteerd, grote bomen, terras of ze kunnen worden bevestigd aan houten palen die stevig in de grond staan.

Het monteren van een driehoek schaduwdoek is daarbij vele malen eenvoudiger dan een andere vorm van schaduwdoek. Bij een driehoek schaduwdoek kunt u 1 hoek vast monteren en de andere 2 flexibel monteren waardoor u kunt spelen met de hoogte van de hoeken. Hierdoor ontstaat er een speelse variabele vorm van schaduwdoek boven uw terras en daarbij een optimale bescherming tegen de zon. Daarnaast is een driehoekig schaduwdoek een zeer goed alternatief van een vaste luifel.

Een driehoekig schaduwdoek is licht en kan door zeer gemakkelijk meegenomen worden naar camping en strand om als zonbescherming te dienen. Daarnaast is een driehoek schaduwdoek vele malen voordeliger dan een zonneluifel, zowel in aanschaf als montage.

De omtrek van elk zeil is ontworpen met een aangename bocht naar binnen naar het midden van het zeil om de weefselspanning te regelen. Schaduwdoeken hebben versterkte banden rond de randen en roestvrijstalen Delta of D-ringen op elke hoek. Bij een juiste spanning helpt deze ronding of rimpeling de rimpels van de stof, doorzakken en zelfs klapperen bij zelfs de zwaarste wind te beperken.

  1. Materiaal: polyester (waterdicht, duurzaam)
  2. Kenmerken: driehoekige structuur, scheurbestendig, UV-bestendig; D-vormige metalen ring, trekvast, eenvoudig te installeren; stof zacht, gemakkelijk op te vouwen, licht van gewicht, gemakkelijk mee te nemen
  3. Schaduw percentage: 90%; buiten om een ​​comfortabele koele ruimte te creëren.