opc_loader

MEET JUIST VOORDAT U UW WATERDICHT DRIEHOEK ZONNEZEIL BESTELD!!

houdt rekening met de extra(30cm) spanruimte die u bij ieder bevestigingpunt nodig hebt!

Een schaduwdoek wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Let op alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol(conclaaf) uitgesneden u verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

schaduwdoekkeuze_holle_uitsnijding  schaduwdoek_hdpe   

Montage instructie voor een waterdicht Zonnezeil Driehoek:
Het Zonnezeil dient voldoende schuin(minimaal 30cm per 1m doeklengte) te hangen ivm voldoende water afloop om waterzakken te voorkomen. Zorg ervoor dat de opstaande naad aan de binnenzijde zit, zodat het water gemakkelijk van het Zonnezeil afloopt. Hierdoor wordt het doorlekken bij de naden geminimaliseerd. Doorlekken bij de naden van een Zonnezeil kan altijd dit is afhankelijk van de hoeveelheid water.

Filters
€ 79
€ 163
Merken
Model
Kleur
Gewicht
Voorraad
    Artikel 1 tot 71 (van de 71 artikelen). Resultaat:1
    Artikel 1 tot 71 (van de 71 artikelen). Resultaat:1

    Zonnezeil driehoek waterdicht zeer dynamisch alternatief voor een zonneluifel op het terras. Door gebruik te maken van een driehoek zonnezeil in uw tuin verlengt u het buitenleven tijdens het voorjaar, zomer en najaar. Naast het praktische van een driehoek zonnezeil op uw terras verfraait een driehoek waterdicht schaduwdoek uw terras daarnaast ook nog eens. Bij een lichte regenbui kunt u met een driehoek zonnezeil dus droog buiten blijven zitten en hoeft u niet overhaast naar binnen te verhuizen. Driehoek zonnezeilen worden geproduceerd in een dikke kwaliteit polyester materiaal met daaroverheen een waterafstotende coating. Hierdoor beschermt een driehoek zonnezeil u tegen een lichte regenbui. Water dichte schaduwdoeken zijn leverbaar in diverse afmetingen en een 2 tal kleuren, namelijk ivoor en grijs. Evenals de gewone schaduwdoeken kunt ook het driehoek zonnezeil op diverse manieren monteren, zodat er een speelse vorm ontstaat. Belangrijk bij een zonnezeil driehoek is dat deze aflopend gemonteerd wordt. Door een driehoek zonnezeil minimaal op 1 punt te laten aflopen voorkomt men een waterzak in het midden van het waterdichte schaduwdoek. Door de speciale coating die op het driehoek zonnezeil is aangebracht loopt het water vanzelf van het zonnezeil af. Gebruik voor het juist monteren van een driehoek zonnenzeil de aangeboden bevestigingmaterialen. Plaast een driehoek zonnezeil op uw terras of gebruik het op de camping als luifel aan uw caravan of camper. Ook functioneert een waterdicht driehoek schaduwdoek perfect als terrasoverkapping of carport.