opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1475 reviews

Parasols

Geen eettafel - of loungeset - is compleet zonder een stijlvolle en beschermende tuinparasol. Als u zoveel mogelijk tijd in de tuin wilt doorbrengen, biedt een parasol u meer mogelijkheden om van het buitenleven te genieten, waardoor u de nodige schaduw krijgt van de zinderende middagzon en tijdelijke beschutting tegen regenachtig weer. De parasols zijn er in twee basisontwerpen - klassieke tuinparasols en vrijhangende parasols - in verschillende maten. De klassieke parasol is ideaal voor het verankeren door het midden van een tafel aan een zware basis die stabiliteit biedt, zelfs in vochtige omstandigheden. De kap kan meestal in een hoek worden geplaatst om de gewenste schaduw te creëren. Vrijhangende parasols zijn veelzijdiger en kunnen met of zonder tafel worden gebruikt.

Onze vele modellen en ons brede assortiment kleuren maken het gemakkelijk om een ​​parasol te vinden die bij uw tuin past. Probeer accessoires met bijpassende tuinproducten en ander assortiment.
 

Parasol assortiment

Wanneer ze strategisch geplaatst zijn, beschermen de parasols u niet alleen tegen zowel zon als regen, maar kunnen het uiterlijk en het gevoel van uw eetruimtes in de open lucht verbeteren. Zorg ervoor dat ze kant-en-klaar zijn, gebruikmakend van standaardformaat frames die op de markt verkrijgbaar zijn, of vraag ze op maat te maken volgens uw voorkeur specificaties. Het enige dat u hoeft te doen, is een parasol te kiezen die uw omgeving accentueert, of het nu voor uw huis, terras of hotelresort is. U kunt als volgt de perfecte parasol bouwen met uw ideale componenten.

Sfeervolle parasols

De kroon op de parasol, de cover, is slechts één manier om uw individualiteit tot uitdrukking te brengen. U kunt achthoekige of piramidevormige hoezen hebben gemaakt van koele, waterbestendige acrylstoffen.

De alternatieven van aluminium of houten houtstok parasols zorgen voor een ander onderscheid in stijl. Hier is een overzicht van de beschikbare standaardselectie, of u nu slechts één parasol nodig hebt of een bulkbestelling bij ons wilt plaatsen. Aluminium frames Deze lichtgewicht parasols hebben gepoedercoate polen voor weersbestendigheid. U hebt ook de keuze uit een midden- of zijpaal. Terwijl een zijpaal meer flexibiliteit in de indeling biedt en een onbelemmerd zicht biedt, kan het kiezen van een middenpaal een gezelliger gevoel aanmoedigen.

Parasols zijn voornamelijk ontworpen om tegen de zon te beschermen. In combinatie met een premium waterbestendige stof, mag er geen water door de stof dringen onder lichte regenval in Singapore. Desondanks zijn parasols geen windbrekers en moeten ze worden ingetrokken tijdens sterke wind.

Bent u geïnteresseerd in een aluminium parasol voor de buitenruimte van uw restaurant of om uw evenemententerrein in de schaduw te stellen? Wij adviseren u graag en ontwikkelen voor u een geïndividualiseerd concept.

Om buitenruimtes te verfraaien, zijn onze premium parasols de perfecte keuzes die elke omgeving opfrissen en tegelijkertijd tegen regen of zonlicht beschermen. Onze parasols voor buiten zijn gemaakt om lang mee te gaan, gemaakt van alleen de beste technische componenten om alle weersomstandigheden aan te kunnen.