opc_loader

Parasols - geniet van de zon in de lente, zomer en herfst

Verander uw tuin in een ontspanningszone van topklasse met behulp van diverse parasols. Om te voorkomen dat u op warme zomerdagen gaat zweten, moeten parasols uw terras voldoende schaduw bieden. Parasols bieden de perfecte UV-bescherming voor uw persoonlijke zonparadijs. Bovendien zorgen parasols niet alleen voor schaduw, maar ronden ze het beeld af van een moderne groep tuinmeubelen.

De juiste parasol voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om gastronomie, tuinen of terrassen, u heeft toegang tot ons uitgebreide assortiment luxueuze parasols zoals, houtstokparasols, aluminium parasols grote parasols, zweefparasols en tuinparasols. Voor elke gelegenheid vindt u de juiste parasol. Rond uw tuin of balkon af met een parasol in de juiste vormen en trendy kleuren. Er is iets voor elke smaak. Wij bieden u de flexibele en elegante parasols voor de meer geavanceerde eisen. Het voordeel van de zweefparasols is dat de stok niet centraal in het midden staat zoals bij houtstok en aluminium parasols, maar aan de zijkant. Parasols bieden daarom schaduw aan de hele ruimte eronder. Dit betekent dat er geen ruimte verloren gaat voor de schaduw.

U kunt kwaliteit herkennen aan de details

De hoogwaardige stoffen transformeren de parasols in uw tuin in een luxe blikvanger. Dankzij het beste vakmanschap en hoge kleurstabiliteit zijn de parasols jarenlang goed bewaard gebleven. Zeer hoogwaardige materialen voor de parasolstoffen zijn polyacryl, polyester en sunbrella. Dit biedt een zeer goede bescherming tegen UV-stralen en vervaagt nauwelijks. Tegelijkertijd is het water- en vuilafstotend.

Reiniging en verzorging van uw parasols

Dankzij moderne materialen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het reinigen van de parasols, omdat de meeste stoffen vuilafstotend zijn. Dankzij de juiste beschermhoes kunnen parasols het hele jaar buiten worden gelaten.

Pas op voor slecht weer

Dankzij de impregneren van uw parasoldoek wordt licht motregen tegen gehouden. Als het hard regent en de wind opkomt, moet je de parasols zeker sluiten. U moet vooral op de parasolvoet letten, zodat de parasol tegen de zon stabiel blijft. Anders kan een windvlaag de parasol snel uit de parasolvoet halen of om waaien. Zodra parasols lange tijd niet worden gebruikt, moeten ze worden dicht gevouwen als ze droog zijn en worden beschermd met een geschikte hoes.