opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Model parasol 
Afmeting parasol 
Deelbare stok 
Kantelbaar 
Materiaal frame;
Kwaliteit doek
Mechanisme 

Parasols - geniet van de zon in de lente, zomer en herfst 

Verander jouw tuin in een ontspanningszone van topklasse met behulp van diverse parasols. Om te voorkomen dat het op warme zomerdagen te heet wordt in het directe zonlicht zijn parasols een ideale oplossing voor het creëren van voldoende schaduw. 
Parasols bieden behalve schaduw ook perfecte UV-bescherming en geven de tuin of terras extra sfeer. Doordat de meeste parasols makkelijk te verplaatsen zijn is er voor elke gelegenheid een ideale oplossing te verzinnen.

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

De juiste parasol voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om gastronomie, tuinen of terrassen, bij ons kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment luxueuze parasols.  De keuze bestaat uit houtstokparasols, aluminium parasols, grote parasols, zweefparasols en tuinparasols. Voor elke gelegenheid vind je de juiste parasol. Rond jouw tuin of balkon af met een parasol in de juiste vorm en trendy kleur. Voor elk wat wils. 
Wij bieden  flexibele en elegante parasols voor de meer eisende klant. Het grote voordeel van de zweefparasol is dat de stok niet centraal in het midden staat, zoals bij houtstok en aluminium parasols, maar aan de zijkant. Zweefparasols bieden daarom schaduw aan de gehele ruimte eronder zonder verlies van ruimte door het draaggedeelte. Dus meer ruimte in de schaduw.

Kwaliteit herkennen aan de details

De hoogwaardige stoffen transformeert de parasol in een luxe blikva nger in elke tuin. Dankzij gebruik van hoogwaardige materialen wordt kleurstabiliteit gegarandeerd en zijn de parasols die wij leveren zeer lang houdbaar. De parasolstoffen bestaan uit polyacryl, polyester en sunbrella en bieden maximale bescherming tegen UV-straling en zijn zeer kleurvast. Ander belangrijk voordeel is dat deze materialen water- en vuilafstotend zijn.

Reiniging en verzorging van uw parasols

Dankzij gebruik van moderne materialen hoef je je geen zorgen meer te maken over het reinigen van de parasols. De meeste stoffen zijn water en vuilafstotend. En dankzij de juiste beschermhoes kunnen parasols het hele jaar buiten worden gelaten.

Pas op voor slecht weer

Doordat onze parasoldoeken zijn geïmpregneerd wordt lichte regen en motregen tegen gehouden. Als het hard regent en er veel wind staat, doe je er verstandig aan de parasol altijd dicht te vouwen. 
Het gevaar bij veel wind of storm is dat de wind de parasol om doet waaien of uit zijn voet tilt. En dat de parasol bij de buren terecht komt doet het goed op YouTube maar wil je toch liever voorkomen.

Als een parasol lange tijd niet gebruikt wordt doe je er verstandig aan deze dicht te vouwen nadat je er zeker van bent dat deze goed droog is. Een vochtige parasol opvouwen leidt tot schimmel en kan de levensduur verkorten. Een paar uur in de zon is meestal voldoende om zeker te zijn dat alle vocht uit het doek verdampt is. Na opvouwen is het wel belangrijk niet te vergeten de parasol weer te beschermen met de waterdichte hoes, zeker als er regen voorspelt wordt.