opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Zonnedoeken op maat

Je wilt zonwering op jouw terras maar is een standaard afmeting niet mogelijk? Dan kun je kiezen voor zonnedoeken op maat. Het voordeel van maatwerk is dat het doek exaxt de juiste afmetingen zal hebben en je vrij bent in het kiezen van de gewenste kleur. Je hoeft dus geen enkele concessie te doen.

De beste kwaliteit

Zonnedoeken op maat worden voor jou speciaal gemaakt waardoor je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. Standaard doeken worden meestal massaal in China geproduceerd waardoor de kwaliteit soms te wensen overlaat. Soliday is een Europese specialist in het produceren van zonnedoeken op maat in zowel waterdoorlatende als waterdichte uitvoeringen.

Schaduw van zonnedoeken op maat

Voorheen was het de traditie vooral gebruik te maken van parasols voor zonwering,  tegenwoordig zien we steeds vaker dat er voor een terras of tuin voor een zonnedoek wordt gekozen. Een van de grote voordelen is het ontbreken van de middenpaal die bij parasols altijd hinderlijk aanwezig is. De standaard maten voor zonnedoeken bieden niet altijd uitkomst maar door te kiezen voor doeken op maat is het altijd mogelijk een betaalbaar doek te bestellen van het juiste formaat. Deze doeken kunnen het gehele voorjaar, najaar en zomer buiten blijven hangen waardoor je altijd kunt genieten van de schaduw.