opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Zonnedoeken op maat de juiste keus

U wilt zonwering op uw terras maar een standaard afmeting is niet mogelijk dan kunt u kiezen voor zonnedoeken op maat. Het voordeel van zonnedoeken op maat te laten maken is dat u vrij bent in het kiezen van de gewenste kleur en dat het maatwerk doek perfect voldoet aan de gewenste afmeting. U hoeft dus nooit geen concessies te doen wanneer u kiest voor maatwerk zonnedoeken.

Top kwaliteit bij maatwerk

Zonnedoeken op maat worden voor u individueel geproduceerd waardoor er geen betere kwaliteit denkbaar is. Standaard doeken worden massaal in China geproduceerd waardoor de kwalitiet soms te wensen overlaat door de massa productie. Soliday is een Europese specialist in het produceren van zonnedoeken op maat in zowel een waterdoorlatende als waterdichte uitvoering.

Schaduw van zonnedoeken op maat

Was het voorheen de traditionele parasol die op de meeste terrassen aanwezig was de laatste jaren ziet men steeds vaker een zonnedoek gemonteerd in een tuin of op een terras als zonwering. Helaas is het niet altijd mogelijk om voor alle toepassingen gebruik te kunnen maken van een standaard afmeting. Met de oplossing voor het kiezen van doeken op maat voor een betaalbare prijs zijn de mogelijkheden hierin vergroot. Zonnedoeken op maat kunnen het gehele voorjaar en zomer periode buiten blijven hangen waardoor u kunt genieten van de schaduw.

Contact

Heeft u interesse in de harmonicadoeken? klik dan hier voor een compleet overzicht van modellen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur voor een persoonlijk advies.