opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Windscreen bestellen

Met het windscherm is het optimaal genieten van het buitenleven. Heerlijk op uw terras zitten uit de wind met vrij uitzicht. Door de openingsfactor van het doek blijft het toch verfrissend aangenaam achter uw windscherm. Uiteraard kan de windscreen ook worden voorzien van zonweringdoek. Het doek wordt d.m.v. een veersysteem opgerold in de aluminium behuizing.

Windscreen bestellen

Windscreen voor op het terras

U heeft een zonwering en u heeft een windscherm. Maar de ruimte tussen uw windscherm en uw zonwering is open. En daar doorheen kan nog behoorlijk wat wind op uw terras waaien.

Of misschien staat u op het punt om windschermen aan te schaffen in combinatie met uw bestaande horeca zonwering en onderzoekt u nu de mogelijkheid om uw gasten zo goed mogelijk te beschermen tegen de weersinvloeden op uw terras? Wellicht oriënteert u nu op een horeca zonwering?

Een windscreen is eenvoudig te demonteren en op vele plaatsen inzetbaar! Waar te plaatsen? Windscreens zijn uitstekend geschikt voor:

  • Balkons;
  • Afscherming rond zwembad of wirlpool;
  • Afscherming rond het terras;
  • Afscherming bij caravan.

Windscreen terrasschermen

Bekijk direct de windschermen die wij u kunnen aanleveren. Een lekker drankje doen, mensen kijken of simpelweg uitrusten van een druk leven. Te veel wind verstoort uw rustmoment. Goede windscreens zorgen ervoor dat u altijd optimaal profiteert van uw buitenruimte. Wij leveren voor zowel bedrijven als particulieren!

Interessante categorieën voor een windscreen​