opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Windscherm

Een nieuwe met een onbegroeide schutting dan is het plaatsen van een windscherm tegen inkijk een ideale uitkomst voor u. Of u heeft veel last van wind op uw open terras of tuin ook dan is een windscherm een zeer goede oplossing. Met het zomerse klimaat wat wij in Nederland en Belgie hebben kan het plaatsen van een wind scherm zeker zijn voordelen hebben voor uw loungehoek.

Materiaal en dichtheid van een windscherm

Door de diverse diktes en kwaliteiten van een windscherm kunt u deze aanpassen aan uw tuinafscheiding. Een wind scherm kan geplaatst worden tegen een tuinhek over de volledige ruimte of een bepaald deel waar men wind of inkijk wilt voorkomen. Maar een windscherm is ook zeer ideaal om een privacy hoek in uw tuin of terras te creeren waar u zowel beschut tegen wind of regen als ook inkijk van nieuwschierigen buren kunt genieten van het buitenleven.

Het plaatsen van een windscherm is zeer eenvoudig

Schaduwdoekkeuze.nl adviseert u graag over de eenvoudige manier van het plaatsen van een windscherm. Er zijn dieverse manieren hoe men een windscherm kan bevestigen tegen een bestaande tuin schutting of het vrijstaand tussen spannen. De meeste gebruikte en makkelijkste montage van een wind scherm is dmv tie-wrap(kabelbinders) die u door het windscherm drukt en bevestigd aan het tuinhek. Maar u kunt het windscherm ook voor zien van zeilogen waardoor u eenvoudig en snel een wind scherm kunt bevestigen en verwijderen.

Contact

Heeft u interesse in een windscherm? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl