opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

windscherm

Windscherm op terras geeft meer privacy

Kies voor een oprolbaar windscherm op uw terras of balkon. Met het oprolbaar windscherm van de Duitse fabrikant Leco voorkomt u naast inkijk ook wind en kunt u genieten van een heerlijke beschutting. Windschermen zijn er in diverse uitvoeringen van een luxe en makkelijk oprolbaar tot het eenvoudige strand windscherm. Met een terras windscherm is ervoor iedere situatie een juiste oplossing.

Kwalitteit windscherm

Schaduwdoekkeuze.nl verkoopt uitsluitend de hoge kwaliteit windschermen van het Duitse Leco. Deze windschermen staan bekend om de kwaliteit en degelijkheid en zijn daarom zeer duurzaam ook nog als ze 100x uitgetrokken zijn. Naast het enkele windscherm is er nu ook een dubbel oprolbaar windscherm wat ook een haakse hoek kan maken. Ook zijn er vanaf nu horizontale windschermen die gemakkelijk met een simpele handbeweging uitrekbaar zijn.

Bediening van het Leco windscherm

U kunt het oprolbaar windscherm op diverse manieren monteren zoals direct tegen een wand/muur maar ook vrijstaand. Door de cassette van het windscherm tegen een terras wand te monteren kunt u het sluit profiel aan de andere kant bevestigen op een paal met grondplaat. Aan deze zijde wordt namelijk de vergrendeling van de windscherm cassette bevestigd. Als u het windscherm uittrekt dan haakt u die in het sluitstuk wat op de paal of muur aan de anderenkant bevestigd zit.

Contact

Heeft u interesse in een windscherm? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl