opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Windgaas 

Windgaas kan voor diverse toepassingen gebruikt worden oa voor plaatsen met een open ruimte zoals een paardenbak, volière en natuurlijk tegen tuingaas. Windgaas houdt een grote hoeveelheid wind tegen waardoor er zowel minder vuil op terras komt als ook dat u heerlijk beschut zit en kunt genieten van de zon. Doordat windgaas leverbaar is in diverse % gradaties qua dichtheid bepaalt uzelf wat voor uw toepassing geschikt is.

Structuur van windgaas

Windgaas is weerbestendig en onderhoudsvrij en kan daardoor het gehele jaar buiten gemonteerd blijven. Door gebruik te maken van een kunststof materiaal is windgaas Uv bestendig en kleurecht. Windgaas heeft een open structuur van minuscule gaatjes die de wind filteren en het zicht naar de andere zijden vervagen. U zult wel schimmen zien maar er doorheen kijken en exact zien wat er gebeurt is niet mogelijk.

Waar wordt windgaas bij toegepast.

Zoals voorgaand al genoemd kan windgaas voor diverse doeleinden gebruikt worden. Een van de meest gebruikte doeleinden is om het windgaas tegen een open tuingaas of spijlen hekwerk te spannen om zodoende inkijk en wind te verhinderen. Maar u ziet windgaas ook terug langs een bouwput of bij wegwerkzaamheden zodat overtollig verkeer niet afgeleid raakt en de werknemers door het windgaas beschermt zijn tegen harde wind. Doordat meerdere kleuren in windgaas leverbaar zijn kan het ook voor evenementen en podiums gebruikt worden.

Contact

Heeft u interesse in windgaas? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl