opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Windbreekdoek oprol systeem

Een windbreekdoek op rolsysteem heeft een strakke uitstraling. Het doek kan volledig opgerold worden, zodat wanneer de zon niet schijnt, je geen last van het doek hebt. Het doek op een rolsysteem is aan de onderkant vast te zetten met beugels, zodat hij strak blijft hangen wanneer er wind staat. Het doek wordt door ons op maat gemaakt, zodat deze precies op of tussen jouw pergola, veranda of overkapping valt. Wij bevestigen het doek voor jou op het rolsysteem, zodat het makkelijk geplaatst kan worden.

Bediening

Een windbreekdoek oprolsysteem kan op twee verschillende manieren geleverd worden. Wij leveren het doek en het bijbehorende rolsysteem doorgaans met een draaistang. Met behulp van deze stang kun je het doek makkelijk op- en afrollen. Wil je het doek niet telkens met de draaistang bedienen? Dan is het ook mogelijk om het systeem te bedienen met behulp van een motor. Deze motor wordt in de buis van het systeem geplaatst, zodat deze niet zichtbaar is. Voor het bedienen van het winddoek op rolsysteem ontvang je een afstandsbediening.

Specificaties

Nadat wij jouw bestelling van een winddoek op rolsysteem hebben ontvangen, starten wij de productie. Het winddoek wordt met de grootste zorgvuldigheid gemaakt op basis van de doorgegeven afmetingen. Wij voorzien het systeem aan de bovenzijde van een pees die in de buis geschoven wordt. Aan de onderkant van het doek wordt een zoom van vijf centimeter breed gestikt. Hierin komt een aluminium buis om het geheel goed op zijn plek te houden. Onder deze zoom wordt een windflap bevestigd, zodat er geen wind meer onder het winddoek door kan.