opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Bevestigingsmaterialen verandazeilen

Een verandazeil installeren is erg eenvoudig. Het belangrijkste is in het bezit te zijn van de juiste bevestigingsmaterialen. Voordat je met de installatie begint, is het noodzakelijk dat je de meest geschikte locatie voor jouw verandazeil in overweging neemt. Houd rekening met de volgende factoren:

  • Afmeting
  • Grootte van jouw veranda
  • Gewenste grootte van het raamvenster
  • Sterkte van het gewenste materiaal
  • Wel of niet ademend materiaal (niet ademend = hogere isolatiewaarde)
  • De gewenste kleur
  • Wel of geen rits
  • Wel of niet inclusief bevestigingsmaterialen (deze worden standaard niet meegezonden)

Eenvoudige montage

Er zijn verschillende manieren hoe je een verandazeil kunt bevestigen.

Optie 1
Je deze bevestigen door middel van een oprolsysteem, met dit systeem kun je jouw verandazeil oprollen naar boven. Het verandazeil kan hierdoor tegen stevige windstoten en dit oprolsysteem zorgt ervoor dat het verandazeil altijd strak staat.

Optie 2
Het is ook mogelijk het zeil handmatig te bevestigen middels een combi railsysteem of ring met elastiek. En voor het opspannen van het verandazeil kun je spanrubbers gebruiken. Bekijk het complete assortiment bevestigingsmaterialen:

Voordelen verandazeil

Wil je het hele jaar door kunnen genieten van jouw veranda of terrasoverkapping? Een verandazeil is een eenvoudige, sfeervolle en betaalbare oplossing om ook de koude wintermaanden hier aangenaam te kunnen vertoeven. De verandazeilen maken wij geheel op maat zodat ze altijd precies passen. Let er wel goed op dat de afmetingen precies kloppen. Eén centimeter afwijking kan al zorgen voor een kier waardoor de ruimte niet meer geheel wordt afgesloten. Het op maat maken kost niks extra’s en doen wij hier op onze locatie.

Het materiaal waarmee de verandazeilen zijn gemaakt zijn 100% waterafstotend en bestendig tegen UV-stralen. Hierdoor hebben ze een lange levensduur!

De bevestigingsmaterialen van de pvc-verandazeilen zorgen ervoor dat de verandazeilen altijd wind- en waterdicht zijn. De rits is niet of nauwelijks te zien en zorgt voor flexibiliteit bij weersveranderingen. Je kan ervoor kiezen om zeilogen aan de onderzijde te monteren om wapperen tegen te gaan.

Ruim aanbod bevestigingsmaterialen

Op zoek naar bevestigingsmaterialen voor jouw verandazeil? Je kan een verandazeil op verschillende manieren monteren. Daarom hebben wij ook verschillende bevestigingsmaterialen in ons assortiment.

Wil je meer weten over een bepaald product of hebt u een vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij adviseren je graag over de juiste bevestigingsmaterialen.