opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1455 reviews

Verandawanden voor het afsluiten van uw terras bij regen en kou.

Tijdens de wintermaanden koelt het al snel af en al snel zijn de temperaturen te laag om nog buiten te gaan zitten. Gelukkig is hier een oplossing voor en dit is het plaatsen van verandawanden. Deze speciale wanden zorgen ervoor dat de kou buiten de deur blijft en het aangenaam warm wordt onder de veranda. Eventueel kan u de verandawanden combineren met een houtkachel zodat u het al snel lekker warm stookt onder de overkapping. Laat u inspireren door de mogelijkheden in onze online shop. U ziet direct wat er allemaal mogelijk is en welke verandawanden u online kan bestellen om uw veranda af te sluiten.

Verandawanden gemaakt van PVC.

De verandawanden in ons assortiment zijn gemaakt van PVC. Dit is een kunststof dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. U kan de wanden dus gewoon het hele jaar door laten hangen. In het PVC is ook een UV filter aangebracht. Dit filter zorgt ervoor dat de verandawanden bestand zijn tegen de zon. U heeft dus geen last van lelijke verkleuringen. Stel u heeft gekozen voor verandawanden in de kleur rood dan heeft u niet aan het einde van het jaar ineens roze verandawanden. Dit is wel zo prettig en voor de zekerheid geven wij hier ook nog eens 5 jaar garantie op. PVC is tevens onderhoudsvriendelijk en hoeft alleen met een natte doek afgenomen te worden. Dit hoeft u slechts eenmaal per jaar te doen tenzij uw verandawand echt vies geworden is door regen en modder.

Verandawanden in verschillende maten online bestellen.

De verandawanden zijn in onze online shop te bestellen in verschillende maten. De kans is groot dat wij de wanden van uw veranda kunnen realiseren met speciale doeken. Het zeil past zo perfect binnen uw veranda zodat u deze volledig kan afsluiten. Eventueel leveren wij de verandawanden inclusief speciaal montagesysteem. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een speciale rails waar u de wanden aan op kan hangen. U kan zo als een soort gordijn de wanden open en dicht schuiven. Als u dit niet mooi vind kan u ook nog een ophangsysteem overwegen waarbij de wanden omhoog gerold kunnen worden. U kan vervolgens per wand ze weer laten zakken als het fris begint te worden.

Geniet nog langer van uw tuin met verandawanden.

Met nieuwe verandawanden bent u niet meer afhankelijk van het weerbericht om lekker s’avonds buiten te gaan zitten. Als u een houtkachel onder de veranda plaatst dan kan u zelfs in de wintermaanden nog genieten van uw veranda. U kan zo nog langer genieten van uw eigen veranda. Laat u verwennen door de gezellige uitstraling met verandawanden. Uw knusse veranda wordt al snel aangenaam warm dankzij de wanden. Zodra de zon weer gaat schijnen kan u de wanden weer eenvoudig oprollen of wegschuiven met ons montagesysteem.

Kijk ook bij:

Verandagordijnen

Verandarolgordijnen

Verandazeilen

Verandaschermen

Verandadoeken

Verandazeilen op maat

Serre zeilen op maat

Raamzeilen op maat