opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Met een verandascherm nog langer genieten in jouw tuin

Je hebt waarschijnlijk voor een veranda gekozen omdat je graag nog langer in jouw tuin wil genieten. Het nadeel van een veranda is dat de zijkanten open zijn. In Nederland wil het in de avonduren al snel gaan afkoelen en als je pech heeft komt er ook nog eens een fris windje te staan. Met een verandascherm kan je dit probleem in één keer verhelpen. Je kan met onze schermen de veranda helemaal afsluiten van de buitenwereld. Doordat het ook mogelijk is te kiezen voor een model met ramen kun je nog steeds naar buiten kijken. Het verandascherm heeft de isolerende werking en vele malen goedkoper dan een vaste afsluiting zoals een aanbouw. Zo kan je gewoon lekker van jouw tuin genieten zonder dat je last hebt van het Nederlandse weer.

Verandascherm op maat

Geen enkele veranda heeft natuurlijk dezelfde afmetingen. Jouw veranda is misschien helemaal op de maat van jouw tuin gemaakt. Het is natuurlijk wel erg belangrijk dat jouw scherm exact pas in jouw veranda om tocht of warmteverlies te voorkomen. In onze shop kan je een veranda scherm volledig op de maat van jouw veranda laten maken. Naast de maten kan je ook de uitstraling van het veranda scherm helemaal zelf bepalen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een scherm in een witte kleur of in modern antraciet. Je kan ook bepalen of je bijvoorbeeld een groot raam in het scherm wilt zodat je nog steeds lekker naar buiten kan kijken ondanks dat de veranda afgesloten is.

Eenvoudige montage

Onze verandaschermen worden geleverd met een montage systeem waarmee je eenvoudig het scherm kan openen en sluiten. Het verandascherm kan eventueel op een rails gehangen worden. Met een rails heb je nagenoeg hetzelfde effect als met een gordijn. Je schuift het veranda scherm eenvoudig dicht waardoor je heerlijk uit de wind kan zitten en de warmte binnen houdt. Een andere methode is een oprolsysteem. Dit systeem rolt eenvoudig jouw scherm op en neer in iedere gewenste stand. Dit systeem zorgt er ook voor dat jouw scherm uit het

Bestel direct online

Je kan het verandascherm direct online bestellen in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk bij jou thuisbezorgt wordt. Je kan daarna lekker tijdens het voor- of najaar gebruik blijven maken van jouw veranda. Wanneer je een veranda scherm met een pelletkachel combineert kan je zelfs in de winter buiten zitten en genieten van jouw tuin. Je kan een veranda scherm heel eenvoudig online bestellen in jouw gewenste kleur en maat. Op de kleur krijg je altijd vijf jaar garantie. Verkleuren is vrijwel niet mogelijk dankzij de speciale UV filter dat verwerkt is in het materiaal. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op.