opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Verandascherm laat u nog langer in de tuin genieten.

U heeft waarschijnlijk voor een veranda gekozen omdat u graag nog langer in de tuin wil genieten. Het nadeel van een veranda is dat de zijkanten nog steeds open zijn. In Nederland wil het in de avonduren al snel gaan afkoelen en als u pech heeft komt er ook nog eens een fris windje te staan. Met een veranda scherm kan u dit probleem in één keer verhelpen. U kan de veranda helemaal afsluiten van de buitenwereld. Doordat er raampjes in het scherm gemaakt kunnen worden kijkt u nog steeds naar buiten. Het veranda scherm heeft de isolerende werking van een tent, maar niet de nadelen ervan. U kan zo gewoon lekker van uw tuin genieten zonder dat u last heeft van het Nederlandse weer.

Veranda scherm op maat laten maken.

Geen enkele veranda heeft natuurlijk dezelfde afmetingen. U heeft uw veranda misschien helemaal op maat van uw tuin gemaakt. Het is belangrijk dat uw veranda scherm natuurlijk wel erin kan hangen zodat deze goed gesloten kan worden. In onze shop kan u een veranda scherm volledig op maat van uw veranda laten maken. Naast de maten kan u zelf de uitstraling van het veranda scherm bepalen. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een scherm in een witte kleur of in modern antraciet. U kan ook bepalen of u bijvoorbeeld een groot raam in het scherm wilt zodat u nog steeds lekker naar buiten kan kijken ondanks dat de veranda afgesloten is.

Sluit uw veranda eenvoudig af met een verandascherm.

Onze verandaschermen worden geleverd met een montage systeem waarmee u eenvoudig het scherm kan openen en sluiten. Het veranda scherm kan eventueel op een rails gehangen worden. Met een rails heeft u een beetje hetzelfde effect als met een gordijn. U schuift het veranda scherm eenvoudig dicht waardoor u heerlijk uit de wind kan zitten. Een andere methode om uw nieuwe veranda scherm op te hangen is met een oprolsysteem. Dit systeem rolt eenvoudig uw veranda scherm op en laat hem weer zakken als het nodig is. Dit systeem zorgt ervoor dat uw veranda scherm uit het zicht opgeborgen kan worden.

Bestel uw veranda scherm direct online.

U kan het veranda scherm direct online bestellen in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u thuisbezorgt wordt. U kan zo lekker tijdens het voor en najaar gebruik maken van uw veranda. Combineer het veranda scherm met een houtkachel en u kan zelfs in de winter buiten zitten en genieten van uw tuin. U kan uw veranda scherm heel eenvoudig online bestellen in de gewenste kleur en maat. Op de kleur krijgt u ook nog eens 5 jaar garantie op verkleuringen. Verkleuren is vrijwel niet mogelijk dankzij de speciale UV filter dat verwerkt is in het verandascherm. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op via de webshop.

Kijk ook bij:

Verandagordijnen

Verandarolgordijnen

Verandazeilen

Verandaschermen

Verandadoeken

Verandazeilen op maat

Serre zeilen op maat

Raamzeilen op maat