opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Veranda winddicht maken

Het dichtmaken van een veranda heeft veel belangstelling, vooral in Nederland waar er regelmatig wind is. Een veranda kun je simpel afdichten met een van onze rolgordijnen.  Breng binnen naar buiten! Dit is gemakkelijk te realiseren door een buitenrolgordijn of screen te bevestigen aan jouw veranda of terrasoverkapping. Als jouw veranda aan beide zijden vrij staat kun je overwegen om deze af te werken met een schuifsysteem. Op die manier maak je jouw veranda winddicht.

Met een veranda is veel mogelijk. Door jouw veranda creatief in te delen kun je er een tuinkamer of serre van maken. Door bijvoorbeeld de voorzijde van de veranda met een rolgordijn te voorzien, eventueel gecombineerd met een elektronisch verandazonwering. Op deze manier is het ook mogelijk de veranda van een dak te voorzien.

Met iedere afwerking waarmee je jouw veranda dicht maakt, houd je wind, geluid, vuil en insecten buiten. Het leefgenot in de veranda neemt enorm toe nadat deze is voorzien van een screen of rolgordijn.

Om jouw veranda winddicht te maken zijn er diverse oplossingen:

  • Rolgordijnen
  • Zipscreen
  • Buitengordijnen
  • Doek afgewerkt met PP-band & ogen

Een terrasoverkapping is een verlenging tussen woonkamer en tuin. Heb je wel eens overwogen jouw terrasoverkapping winddicht te maken? Zodat je te allen tijde heerlijk uit de wind en droog kan zitten? Wij helpen je en leveren maatwerk, want iedere veranda is uniek.