opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Veranda ritsscreen voorkomt 100% wind en zon in de veranda

Een veranda ritsscreen is een uniek systeem waarbij een speciaal doek over de gehele lengte van de veranda wordt aangebracht. Doordat het screen over de hele lengte heen hangt blijft het scherm perfect zitten. Je kan de screens gewoon naar beneden doen op een stormachtige dag. Je kan zo in alle omstandigheden buiten onder de veranda gaan zitten. Het maakt niet uit wat het weer vandaag is je kan gewoon lekker genieten van je eigen achtertuin.

veranda ritsscreenveranda ritsscreen overkapping

Regel zelf de temperatuur onder je eigen overkapping

Met een veranda ritsscreen kan je eenvoudig zelf de temperatuur regelen onder je eigen overkapping. Door de screens te laten zakken kan je bijvoorbeeld schaduw creëren in je achtertuin. Je merkt dat de temperatuur daalt naar aangename temperaturen. Als het te koud wordt kan je de screens eenvoudig weer omhoog doen. Het handige ophangsysteem maakt het mogelijk om de screens snel te laten zakken. Naast de temperatuur door de zon kan je ook de wind tegenhouden. Helaas staat er in Nederland regelmatig een aardige wind. Je hebt het idee dat als je uit de wind kan zitten de temperaturen een stuk aangenamer zijn. Gelukkig is er een alternatief en dat zijn veranda ritsscreens. Deze kan je laten zakken als je jezelf even tegen de wind wil beschermen. Je kan zo lekker uit de wind in je eigen tuin zitten.

Bestel veranda ritsscreen online in de shop!

Overweeg je om zelf een veranda ritsscreen te plaatsen? Zoek niet langer verder en bestel ze online in onze shop. Wij maken de screens uit standaard sterke materialen op maat van je ramen. Op de screens zit ook nog eens garantie. Mocht er iets mis meegaan of de screens gaan kapot dan helpen wij je direct uit de brand. Wil je ze eerst in het echt zien? Het is mogelijk om naar onze showroom te komen en ter plaatsen een bestelling te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de screens netjes op maat van je veranda gemaakt worden. Vervolgens bezorgen we de screens netjes bij je thuis.