opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Veranda dichtmaken met zeil voor een aangename zomeravond

Je hebt een prachtige veranda laten plaatsen tegen je woning. Eindelijk kan je langer buiten blijven zitten en genieten van het buitenleven. Er is alleen één nadeel en dat is het Nederlandse weer. Ondanks dat je langer buiten kan blijven zitten blijf die ellendige wind opsteken. Daarnaast wordt het ondanks een zwoele zomerdag in de avond al snel een stuk koeler. Nederland heeft niet echt het klimaat om nog lang na te genieten van het mooie weer. Gelukkig is er een oplossing en dat is de veranda dichtmaken met zeil. Een verandazeil kan tot 90% de wind tegenhouden. Naast het tegenhouden van de wind kan je de overkapping volledig met zeil afsluiten. Zet er een houtkachel in en je hebt de tent zo warm! Je kan zo heerlijk langer buiten zitten na een gezellige barbecue.

Veranda dichtmaken met zeil

Laat een verandazeil op maat maken!

Je wil graag je veranda dichtmaken met zeil, maar helaas lijkt het erop dat je geen standaard maat hebt. Er is geen standaard verandazeil waarmee je alles kan afsluiten. Gelukkig ben je op de juiste website terecht gekomen. Wij kunnen je veranda dichtmaken met zeil op basis van puur maatwerk. Met de afmetingen van jouw veranda gaan we aan de slag om de afsluiting volledig op maat te maken. Je hoeft het nooit meer koud te hebben en je kan lekker genieten van een warme zomeravond. Als je de overkapping goed warm stookt kan je zelfs in de wintermaanden zonder jas buiten zitten! Dit is slechts één van de vele mogelijkheden met een gesloten overkapping.

Verandazeil gemaakt van hoogwaardige materialen

Als je bij ons een veranda laat dichtmaken met zeil kan je rekenen op een hoge kwaliteit. Alle zeilen worden gemaakt uit hoogwaardig PVC. PVC kan je het beste vergelijken met een soort stevig stuk plastic. Het is alleen dikker en isoleert beter. De stof kan tot wel 90% van de wind tegenhouden. Je zit er zo lekker warm bij ondanks de wind. Daarnaast wordt er een speciale UV filter aangebracht zodat de stof niet kan verkleuren. Doordat het maatwerk is kan je helemaal zelf de kleur van de stof bepalen. Het is ook mogelijk om ramen te plaatsen. Dit zijn doorzichtige stukken PVC. Je kan zo nog steeds naar de tuin kijken vanuit je overkapping.

Laat vandaag nog je veranda dichtmaken met zeil!

Wil je deze zomer nog genieten van een warme overkapping? Of ben je van plan om in de winter speciale barbecues te organiseren? Plaats vandaag nog een bestelling om je veranda dicht te laten maken met zeil. Wij gaan meteen voor je aan de slag en binnen een aantal werkdagen krijg je een volledig op maat gemaakt stuk zeil. De verandazeilen worden inclusief ophangsysteem geleverd. Je kan dus meteen aan de slag om je nieuwe verandazeil op te hangen. Dezelfde avond geniet je nog met een wijntje in de hand op je eigen veranda!