opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1471 reviews

Nesling verstelbare paal

Uitvoering

219,00
Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
5 - 10 werkdagen geleverd

Nesling verstelbare schaduwdoek paal

Je hebt niet voldoende vaste bevestigingspunten om je schaduwdoek op de juiste manier te installeren. Dan moet je vaak een extra paal of palen plaatsen om dit voor elkaar te krijgen. Je kan dan veel al kiezen uit diverse materiaal. Zo kan je gaan voor de meeste eenvoudige houten paal maar vaak is het ook handig dat je het schaduwdoek in hoogte kan verstellen. Met de Nesling verstelbare paal kun je dit in een handomdraai realiseren. Nesling heeft namelijk zijn metalen paal voorzien van een handige in hoogte verstelbare flexibel hoog. Deze kun je traploos van boven naar beneden verschuiven waardoor je wanneer nodig het schaduwdoek kunt laten zakken.

Waarom het handig is je schaduwdoek in hoogte te verstellen

Je hebt je schaduwdoek geïnstalleerd en hebt op deze manier voldoende bescherming tegen de zon en warmte. Alleen de zon ddaalt naar beneden naar gelang de dag verstrijkt. Je hebt zin om buiten te eten want het is nog zeer aangenaam. Alleen die hinderlijke zon die nu onder het zonnedoek doorschijnt. Door nu het schaduwdoek naar beneden te brengen voorkom je deze hinderlijke zonnestralen en kun je heerlijk buiten blijven genieten. Of je hebt een waterdicht schaduwdoek, maar hebt niet voldoende afschot zodat je er toch nog goed kunt onder bewegen. Dan is het ideaal om bij een regenbui het doek naar beneden te brengen, zodat je wel voldoende schuinte hebt. Dit is allemaal met de Nesling verstelbare paal in een handomdraai gebeurt. Snel en eenvoudig want je hebt geen zin om het doek volledig te ontspannen en dan in een lager bevestigingspunt te klikken en weer op spanning te brengen.

Snel en eenvoudige montage

Het installeren van de Nesling paal is het makkelijkste wanneer je ook kiest voor de Nesling paalanker. Met deze paalanker kun je de verstelbare paal in de winter periode wanneer je het schaduwdoek toch niet gebruikt eenvoudig verwijderen. Het paalanker blijft dan in de grond zitten, maar de paal haal je eruit en berg je op. Zo heb je geen hinderlijke paal in je tuin of op het terras staan in de maanden dat het niet nodig is. Voor de juiste stevigheid adviseren we om het paalanker in het beton te zetten, zodat het een stevig geheel wordt. Je weet namelijk nooit hoe stevig de grond is waar je de verstelbare schaduwdoek paal in plaatst. Ook is het advies om de Nesling verstelbare paal onder een schuine hoek, 75° te plaatsen. Dit om de trekkracht die op het schaduwdoek komt op te vangen. Een schuine paal kan meer trekkracht weerstaan dan een paal die loodrecht in de grond staat.

antraciet paal schaduwdoek

Kenmerken verstelbare paal:

  • Door het design zeer stevig en niet buigzaam(zoals ronde palen)
  • Weersbestendig en onderhoudsvriendelijk
  • Verschillende hoogtes verstelbaar

Materiaal verstelbare paal:

  • Metaal gegalvaniseerd gepoedercoat
  • Kleur antraciet

Niet de oplossing gevonden die je zoekt? Neem contact op of bezoek onze showroom en wij helpen je met de juiste schaduwdoek oplossing.

Schaduwdoekkeuze.nl is de toonaangevende leverancier van Schaduwdoeken in Nederland en België

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Nesling verstelbare paal heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Nesling verstelbare paal
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Nesling verstelbare paal

Dit heb je bekeken