opc_loader

Aluminium schuifpaal

Hierom besteld u een Aluminium schaduwdoek paal bij Schaduwdoekkeuze.nl:
schaduwdoekkeuze voordeel teken Voorraad. Indien niet op voorraad levertijd 10 werkdagen
schaduwdoekkeuze voordeel teken Wordt GRATIS snel thuis bezorgd in Nederland en België
schaduwdoekkeuze voordeel teken 14 dagen retourrecht
schaduwdoekkeuze.nl voordeel teken 100% Veilig winkelen Webwinkel Keurmerk

schaduwdoekkeuze voordeel teken Keuze uit diverse

399,95
Levertijden
Levertijd:
Binnen 5 - 12 werkdagen geleverd

Aluminium schuifpaal

Aluminium schuifpaal voor het variabel bevestigen van een schaduwdoek cq zonnezeil. Met de Coolsail Aluminium schuifpaal bepaalt uzelf de hoogte van uw schaduwdoek. Zo kunt u wanneer de zon lager staat de bevestiging van het schaduwdoek lager zetten en andersom weer hoger. Het verstellen in hoogte gaat zeer eenvoudig door het schuifoog vast te klemmen in de geïntegreerde schuifrail van de aluminium mast. Door deze verstelbare mogelijkheid is het zeer eenvoudig om een 3D uitvoering van het zonnezeil te creëren. Als voorbeeld zet men 2 diagonale bevestigingspuntten van het zonnedoek hoger en de tegenovergestelde lager. Hierdoor heeft u een 3D schaduwdoek in de tuin. Ook wanneer er waterafloop noodzakelijk is bij een waterdicht schaduwdoek is dat zeer eenvoudig te realiseren met een aluminium schuifmast.

Flexibel en stabiliteit samen bij aluminium schuifmast

De Aluminium schuifmast is een complete lengte van 3m. Hierdoor wordt sterkte gecreëerd zonder zwakke connectie zoals bij een paal die in 2 of meerdere delen in en uit schuift. Belangrijk voordeel van een aluminium schuifpaal uit 1 deel is dat deze ook stabiel is bij zwaardere windkrachten.

Installeer eenvoudig de Aluminium schuifpaal in de grond.

Het makkelijkste is om een grondanker (+€378,71) te gebruiken voor de aluminium schuifpaal. Het grondanker blijft het gehele jaar door in de grond bevestigd zitten. Hierin schuift u een koker met daaroverheen de aluminium schuifpaal. Het voordeel hiervan is dat men in de periode(herfst, winter) wanneer men het schaduwdoek niet gebruikt het geheel compleet weg kunt halen. Het enigste wat over blijft is het grondanker in de grond. Belangrijk is wel dat de alumnium schufmast onder een hoek(schuin) geplaats wordt, zie voorbeeld tekening. Op deze manier kan een mast veel meer kracht hebben.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aluminium schuifpaal heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Aluminium schuifpaal


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: