opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Terraszeil op maat

Of je nu een horecaterras hebt of gewoon een eenvoudig terras bij jou thuis, wij kunnen ervoor zorgen dat deze volledig kan worden afgesloten. Een afgesloten terras zorgt direct voor comfortabele warmte. Je bent dan namelijk afgesloten van de kou en wind. Wil je ook op echt koude dagen op je terras zitten? Met een combinatie van een terraszeil en een terrasstraler kun je de hele winter door lekker buiten vertoeven zonder het koud te krijgen. Zonder jas in de winter op je terras zitten? Wie wil dit nou niet? Geniet in het najaar nog even lekker van het zonnetje zonder dat u het koud krijgt dankzij onze terraszeilen.

Ideaal bij een feestjes

Met een terraszeil is het niet meer nodig een complete partytent op te zetten. Je gebruikt simpelweg jouw huidige overkapping van het terras en het enige wat moet worden toegevoegd is een zeil waarmee de plaats kan worden afgesloten. De montage is zo eenvoudig dat je dit helemaal zelf kan uitvoeren. Wij leveren de terraszeilen inclusief montagematerialen waaronder een ophangsysteem. Je kan bij ons uit verschillende systemen kiezen om jouw terraszeil aan te koppelen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een rails of oprolsysteem. Bij een rails kan je het terraszeil als een soort gordijn dichttrekken. Bij een oprolsysteem laat je de zeilen langzaam zakken of trekt je ze weer omhoog. Qua ruimte efficiëntie is het oprolsysteem het handigste. Uiteraard kunnen wij je hier goed over informeren voordat je definitief een bestelling plaatst.

Gemaakt van weersbestendig PVC

De terraszeilen uit ons assortiment zijn allemaal gemaakt van PVC. Dit is een soort kunststof dat overal tegen bestand is. Leg een stuk plastic in de natuur en over 50 jaar ligt het er nog. Wij moedigen dit natuurlijk niet aan, dat moge duidelijk zijn, maar het geeft wel aan hoe weersbestendig dit materiaal is. Ideaal dus om buiten te hangen voor bescherming. Terraszeilen worden gemaakt uit PVC zodat ze een extra lange levensduur hebben. Daarnaast wordt er aan het PVC een UV filter toegevoegd. Dit UV filter zorgt ervoor dat het materiaal niet meer verkleurd. Dit is wel zo prettig want onbewerkt plastic zal gedurende jaren van gebruik anders gaan verkleuren. Onze terraszeilen hebben dit probleem niet en daarom krijg je altijd 5 jaar garantie op kleurbehoud.

Online bestellen

Onze terraszeilen kan je heel eenvoudig bestellen op de website door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat je het terraszeil in de juiste maat geleverd krijgt. Ja kan bij ons kiezen uit diverse designs, kleuren en maten. Vrijwel ieder terras kunnen wij afschermen met een terraszeil. Wij zorgen ervoor dat de kou niet meer op het terras kan komen en jij en jouw gasten het lekker aangenaam warm houden. Zelfs tijdens de wintermaanden kunnen jouw gasten lekker warm zitten dankzij ons assortiment met terraszeilen.