opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Terraszeil op maat van uw terras.

Het maakt niet uit of u een horecaterras heeft of gewoon een eenvoudig terras thuis wij kunnen ervoor zorgen dat deze volledig kan worden afgesloten. Een afgesloten terras zorgt direct voor comfortabele warmte. U bent namelijk afgesloten van de kou en wind. Eventueel kan u op het terras nog een heater plaatsen of houtkachel om de temperatuur lekker op te stoken. Zo kan u zelfs tijdens de wintermaanden nog lekker zonder jas op het terras zitten. Uw tuin kan nu het hele jaar door gebruikt worden dankzij een terraszeil op maat van uw terras. Geniet in het najaar nog even lekker van het zonnetje zonder dat u het koud krijgt dankzij onze terraszeilen.

Terraszeil is ideaal bij een feestje.

Met een terraszeil hoeft u geen complete partytent op te zetten. U gebruikt gewoon de huidige overkapping van uw terras en het enige wat u hoeft te doen is het zeil dichtmaken. De montage is zo eenvoudig dat u het helemaal zelf kan. Wij leveren de terraszeilen inclusief montagematerialen waaronder een ophangsysteem. U kan bij ons uit verschillende systemen kiezen om uw terraszeil aan te koppelen. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een rails of oprolsysteem. Bij een rails kan u het terraszeil als een soort gordijn dichttrekken. Bij een oprolsysteem laat u de terraszeilen langzaam zakken of trekt u ze weer omhoog. Qua ruimte efficiëntie kan het oprolsysteem het handigste zijn bij terraszeilen. Uiteraard kunnen wij u hierover uitgebreid informeren voordat u definitief een bestelling plaatst.

Terraszeilen gemaakt van kunststof.

De terraszeilen uit ons assortiment zijn allemaal gemaakt van PVC. Dit is een soort kunststof dat overal tegen bestand is. Leg een stuk plastic in de natuur en over 50 jaar ligt het er nog. Dit geeft wel iets aan over de degelijkheid van PVC. Terraszeilen worden gemaakt uit PVC zodat ze een extra lange levensduur hebben. Daarnaast wordt er aan het PVC een UV filter toegevoegd. Deze UV filter zorgt ervoor dat het terraszeil niet meer verkleurd. Dit is wel zo fijn want soms loopt u tegen het probleem aan dat plastic gaat verkleuren. Onze terraszeilen hebben dit probleem niet en om dit te bewijzen geven wij u 5 jaar garantie op de kleur.

Terraszeilen online bestellen in onze shop.

Terraszeilen kan u heel eenvoudig online bestellen in de webshop. Wij zorgen ervoor dat u het terraszeil in de juiste maat geleverd krijgt. U kan bij ons kiezen uit diverse designs, kleuren en maten. Vrijwel ieder terras kunnen wij afschermen met een terraszeil. Wij zorgen ervoor dat de kou niet meer op het terras kan komen en uw gasten het lekker aangenaam warm krijgen. Zelfs tijdens de wintermaanden kunnen uw gasten lekker overdekt zitten dankzij ons assortiment met terraszeilen.

Kijk ook bij:

Verandagordijnen

Verandarolgordijnen

Verandazeilen

Verandaschermen

Verandadoeken

Verandazeilen op maat

Serre zeilen op maat

Raamzeilen op maat