opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1455 reviews

Terraswand bestellen

U kunt uw terras ook op een andere manier uitbreiden! Genieten op het terras onder de warmte van de zon met uw favoriete drankje, dit zijn absoluut de mooiste dagen van het jaar. Echter is dit in Nederland niet altijd mogelijk. Door uw terras water- en winddicht te maken kunt u echter wel genieten van uw terras. Wellicht bieden de veranda zeilen van de Schaduwdoekkeuze.nl een leuke mogelijkheid. U heeft altijd een warme en droge zitplek en wanneer de zon doorbreekt rits u enkel de zeilen uit de overkapping en u kunt volop genieten van de zon.

De terraswand is een mooie en praktische terrasafscheiding die speciaal ontwikkeld is voor terrasoverkappingen, luifels, carports en andere overkappingen. Uitermate geschikt voor momenten waarop u van uw tuin wilt genieten maar het weer dit niet toelaat. Met een terraswand is dit nu wel mogelijk en zit u binnen comfortabel buiten!

Een terraswand is een op maat gemaakte flexibele terrasafscheiding voor uw overkapping. Door middel van de meegeleverde afstandsbediening sluit u bij een dalende temperatuur de flexibele wand en blijft het tot laat in de avond aangenaam vertoeven onder uw terrasoverkapping. Door de installatie van een terraswand wordt uw terras volledig tocht, winden regenvrij.

Terraswand bestellen

Terraswand kopen

Uw veranda afdichten zodat u er ook bij iets killer weer plezier van heeft? Voorzien van raamindelingen die passen bij de architectuur en uitstraling van uw woning. Met deuren op de plaats die u wenst.

Voor de vervaardiging van de terraswand maken wij gebruik van een hoogwaardig kwaliteitsdoek bestaande uit 3 lagen. Het doek is leverbaar in verschillende kleuren. Door de lichte binnenzijde van het doek heeft u een gevoel van ruimte en licht onder uw overkapping, ook wanneer de terraswand gesloten is. Door toepassing van dit doek krijgt uw overkapping een chique uitstraling.

De terraswand wordt gemonteerd in geleiders en kan (automatisch) geheel of gedeeltelijk verticaal worden opgerold zoals een terrasscherm of een rolluik. Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar.