opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Terraswand bestellen

Je kan  jouw terras ook op een andere manier uitbreiden! Genieten op het terras onder de warmte van de zon met jouw favoriete drankje, dit zijn absoluut de mooiste dagen van het jaar. Helaas is dit in Nederland niet altijd mogelijk. Door jouw terras water- en winddicht te maken kun je toch genieten van jouw terras, ook bij slecht weer. Wellicht bieden onze veranda zeilen uitkomst. Je hebt altijd een warme en droge zitplek en wanneer de zon doorbreekt rits je enkel de zeilen uit de overkapping en je kan volop genieten van de zon.

De terraswand is een mooie en praktische terrasafscheiding die speciaal ontwikkeld is voor terrasoverkappingen, luifels, carports en andere overkappingen. Uitermate geschikt voor momenten waarop je van jouw tuin wilt genieten, ook wanneer het weer dit niet toelaat. Met een terraswand is dit nu wel mogelijk en zit je binnen comfortabel buiten!

Een terraswand is een op maat gemaakte flexibele terrasafscheiding voor jouw overkapping. Door middel van de meegeleverde afstandsbediening sluit je bij een dalende temperatuur de flexibele wand en blijft het tot laat in de avond aangenaam vertoeven in jouw terrasoverkapping. Door de installatie van een terraswand wordt het terras volledig tocht, winden regenvrij.

Geniet langer van de zomer

Jouw veranda afdichten zodat je er ook bij iets killer weer plezier van hebt? Voorzien van raamindelingen die passen bij de architectuur en uitstraling van jouw woning? Met deuren op de plaats die je wenst. Alles is mogelijk.

Voor de vervaardiging van de terraswand maken wij gebruik van een hoogwaardig kwaliteitsdoek bestaande uit drie lagen. Het doek is leverbaar in verschillende kleuren. Door de lichte binnenzijde van het doek behoud je het gevoel van ruimte en licht in jouw overkapping, ook wanneer de terraswand gesloten is. Door toepassing van dit doek krijgt jouw overkapping een chique uitstraling.

De terraswand wordt gemonteerd in geleiders en kan (automatisch) geheel of gedeeltelijk verticaal worden opgerold zoals een terrasscherm of een rolluik. Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar.