opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

terrasscherm

Terrasscherm als eaycatcher

Geef uw terras meer comfort en uitstraling en plaats een oprolbaar terrasscherm. Met een oprolbaar terrasscherm van Leco bepaalt uzelf wanneer u het terrasscherm gebruikt. Door een simpele handbeweging zijn de terrasschermen uit te trekken en door toepassing van een kwalitatief veersysteem rolt het terrasscherm snel en probleemloos weer terug in de aluminium cassette.

 

Zowel voor particulier als professional

De oorsprong van de terrasschermen ligt bij de horeca. Doordat de oorsprong van het terrasscherm bij de horeca terrassen ligt ziet men ze steeds meer terug in de particuliere tuinen en terrassen. Waren het voorheen vooral de terrasschermen die voorzien van waren van diverse reclame uitingen zijn het tegenwoordig de meer moderne strakke exclusievere eventueel oprolbare terrasschermen die men tegenkomt.

 

Geniet meer van uw terras

Wij willen steeds vroeger in het jaar kunnen genieten van het buitenleven. Daarom ziet men steeds meer overkappingen op de terrassen, maar een nadeel hiervan is dat het vaak winderig is. Door het plaatsen van een terrasscherm in de winderige hoek wordt dit voorkomen waardoor u zeer beschut zit. Ook op een balkon is een horizontaal terrasscherm een uitkomt om wind en eventuele inkijk van de buren tegen te gaan. 

 

Contact

Heeft u interesse in terrasschermen? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl