opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Tarp bestellen

Een schaduwdoek of tarp is een katoenen of polyester doek die gebruikt wordt om schaduw te maken en/ of een plaats te beschutten tegen regen en wind. Een tarp kan een alternatief zijn voor een parasol. Het is een populair kampeerartikel.

Om ervoor te zorgen dat men droog verblijft onder de tarp, dient de tarp correct te worden opgezet. Dit houdt in dat de tarp met de opening uit de wind moet staan. Ook moet het doek strak opgespannen worden, om te voorkomen dat zich kleine waterplasjes op het doek verzamelen. Deze kunnen namelijk langzaam maar zeker het water door het doek drukken door onder andere de stikgaatjes in het doek. Deze stikgaatjes zijn normaal gesproken altijd door de fabrikant afgetaped, echter is het altijd mogelijk dat hier, zeker bij hevige regen (in combinatie met storm), een geringe hoeveelheid water doorheen komt.

Een tarp is te gebruiken voor zeer veel verschillende doeleinden. U kunt bijvoorbeeld een zwembad afdekken met een goed zeil, zodat er geen vuil in komt. Vooral in de maanden dat een buitenzwembad niet wordt gebruikt, is het aan te raden om te zorgen voor een goedwerkend afdekzeil.

Tarp bestellen

Tarp online kopen

Bij Schaduwdoekkeuze.nl kunt u eenvoudig de beste tarp bestellen. Hier vindt u verschillende materialen, zodat u altijd snel het zeil kunt kopen dat u nodig heeft. Een tarp is ook heel goed meerdere malen te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zeil dat naast het afdekken van een zwembad ook gebruikt kan worden voor het afdekken van een caravan of bijvoorbeeld een auto. Het is ook heel verstandig om een goed afdekzeil mee te nemen op vakantie.

Kenmerken van een tarp:

  • Multifunctioneel: dekzeil, tarp, grondzeil, zonnescherm en meer;
  • Weerbestendig;
  • 95% uv-werend;
  • Moderne zonwering.

Zo kan het als zonnescherm of regenscherm gebruikt worden, maar ook als afdekzeil, velddoek en vervangende tent om niet op te vallen in de in de natuur. De tarp heeft bevestigingspunten voor haringen of touw en is een ideaal velddoek. De canvas bevestigingspunten zijn goed strak te spannen. Deze tarp is dus ideaal om mee te nemen bij het kamperen.

Tarps worden vaak gemonteerd tussen boven door diehard kampeerders, die een tent onnodig vinden en op gewicht willen besparen. Op die manier creëer je extra leefruimte door een tarp half over je tent te spannen om direct nattigheid te vermijden.

Heeft u vragen of wilt u een tarp bestellen? Klik dan voor meer persoonlijke informatie of een directe nauwkeurige prijsopgave van verschillende tarps. U kunt ons ook bereiken via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom vrijblijvend langs in onze showroom van Di t/m Za tussen 10:00 - 17:00 uur (zonder het maken van een afspraak) voor een persoonlijk advies.