opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Serrezeilen

Serrezeilen zorgen ervoor dat u lekker lang buiten kan blijven zitten. U heeft een overkapping bij uw achterdeur gemaakt, zodat u heerlijk al vroeg in het zonnetje kan zitten. Helaas staat er in Nederland al snel wind of koelt het in de avond alweer snel af. Serrezeilen zijn de ideale oplossing om van uw overkapping een serre te maken zonder glas. Met glazen puien bent u al snel een hoop geld kwijt. Bij ons hoeft u niet te schrikken van de prijs en kunt u eenvoudig een serre bouwen met serrezeilen. De zeilen zorgen ervoor dat uw overkapping dicht kan als het moet, maar ook weer open als u wil genieten van de zon.

Serrezeilen

Serrezeilen laten u langer genieten van uw tuin

Waarom kunnen we maar een paar avonden per jaar buiten zitten? In Nederland wordt het al snel te koud om lekker lang buiten te gaan zitten. Dit is natuurlijk ontzettend jammer want u wilt gewoon lekker lang kunnen genieten van uw tuin. Het enige wat u wilt is lekker op uw tuinset zitten en genieten van de natuur in uw tuin.

Serrezeilen scheiden uw tuin van de kou tijdens de wintermaanden. Eventueel kan u er zelfs een houtkachel inzetten waardoor u het al snel aangenaam warm krijgt. Een warme kop chocolademelk erbij en u kan in de winter gewoon genieten van uw eigen tuin.

Serrezeil gebruiken om de vrieskou buiten te houden

De serre gebruikt u natuurlijk als verlengstuk van uw tuin. Het zeil kunt u ook gebruiken om eventuele planten te beschermen tegen de vrieskou. U zet de planten gewoon achter het zeil en de vrieskou kan er vaak niet doorheen dringen. Zo overleven kwetsbare planten de Nederlandse wintermaanden. Uiteraard kunt u zelf ook lekker genieten in uw serre met een uitzicht op uw planten. Zet er een houtkacheltje in en u stookt het al snel lekker warm in de serre. Dit is niet nodig voor de planten, maar natuurlijk wel voor uzelf als u lekker buiten gaat zitten. Het serrezeil zorgt ervoor dat u beschermd bent tegen de kou en wind waardoor u nog langer kan genieten van uw tuin.

Bestel uw serrezeil gewoon online

Serrezeilen zijn bij ons eenvoudig online verkrijgbaar en u hoeft hier helemaal niet veel moeite voor te doen. U kunt online shoppen voor verschillende maten, kleuren en designs. Als u tijdens de wintermaanden extra wil genieten van uw tuin dan kan u de serrezeilen met raampjes bestellen zodat u nog steeds een mooi uitzicht heeft op uw tuin. Geniet samen extra van uw tuin terwijl u er zelfs tijdens de wintermaanden gewoon lekker warmpjes bijzit. De serrezeilen zijn ook nog eens voorzien van een Uv-filter waardoor ze niet verkleuren en u er 5 jaar extra garantie op krijgt.

Serrezeilen zijn een combinatie van functie en vorm om een ​​fijn alternatief te bieden voor traditionele interne zonwering, zodat u een ruimte kunt verzachten met slechts enkele gemakkelijk te plaatsen serrezeilen. Al onze zeilen zijn gemaakt volgens uw eigen afmetingen en in de kleur van uw keuze.

Met serrezeilen binnenshuis die schadelijke UV-stralen filteren, kunt u kleuren en vormen mixen en matchen om uw bestaande serre te verbeteren. Ze bieden ongeëvenaarde flexibiliteit bij het maken van een stijlvolle, aangepaste schaduwoplossing voor in de serre. Verkrijgbaar in vele vormen en maten, deze semipermanente structuren kunnen worden gemonteerd in bijna elke positie, onder elke hoek en tegen de meeste oppervlakken om rustgevende schaduw te bieden voor zelfs de moeilijkst bereikbare gebieden.

Met wetenschappelijk onderzoek dat de gevaren van langdurige blootstelling aan de zon benadrukt, is een veilig schaduwrijk gebied in de tuin een fantastisch idee om vrienden en familie te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Een serrezeil biedt onschatbare zonbescherming.

Snelle en eenvoudige installatie

Het installeren van een serrezeil is slechts een kwestie van de nodige spanning in elke hoek en bevestiging op een stevig oppervlak creëren. Afgezien daarvan bent u vrij om te experimenteren met de manier waarop u het materiaal en zelfs het oppervlak waarop u het in een hoek plaatst.

Op maat gemaakte serrezeilen

Ons bestelproces zorgt ervoor dat uw oplossing is afgestemd op uw ruimte: de manier waarop u het wilt gebruiken en de manier waarop u het wilt laten lijken. Of u nu iets unieks en geavanceerd of eenvoudig, slim en praktisch wilt, onze transparante prijzen en het handige proces geven u de volledige controle.

Nieuwsgierig naar welke producten we nog meer in ons uitgebreid assortiment hebben? Zie dan ook: