opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Serrezeilen

Serrezeilen zorgen ervoor dat je lekker lang buiten kan blijven zitten. Wanneer je een overkapping hebt gemaakt wil je ook als het kouder wordt nog lekker warm “buiten” kunnen zitten. Of juist als ’s-morgens vroeg de zon net op komt. Dit kan wanneer je gebruikt maakt van een van onze serrezeilen. Ook staat er in Nederland al snel wind en wil je deze soms ook buiten houden. Serrezeilen zijn de ideale oplossing om van jouw overkapping een serre te maken zonder glas. Met glazen puien ben je al snel een hoop geld kwijt. Bij ons hoeft je niet te schrikken van de prijs en kun je eenvoudig een serre bouwen met serrezeilen. De zeilen zorgen ervoor dat jouw overkapping dicht kan als het moet, maar ook weer snel open als je wilt genieten van de zon.

Serrezeilen laten je langer genieten van jouw tuin

Waarom kunnen we maar een paar avonden per jaar buiten zitten? In Nederland wordt het al snel te koud om het comfortabel lang vol te houden in de avonden. Dit is natuurlijk ontzettend jammer want je wilt gewoon lekker lang kunnen genieten van jouw tuin. Zit je lekker aan een drankje met vrienden of familie en moet je weer naar binnen vluchten omdat de temperatuur flink daalt? Met serrezeilen is dat verleden tijd. Blijf zitten waar je zit en houd de kou buiten. Serrezeilen scheiden jouw aanbouw van de kou tijdens de wintermaanden. Eventueel kan je er een pelletkachel of terrasstraler inzetten waardoor de temperatuur tot elk gewenst niveau kan worden gebracht. Een warme kop chocolademelk erbij en je kan in de winter gewoon genieten van je buitenplaats.

Houd de vrieskou buiten

De serre gebruik je natuurlijk als verlengstuk van jouw tuin. Maar het zeil kun je ook gebruiken om eventuele planten te beschermen tegen de vrieskou. Je zet de planten gewoon achter het zeil en de vrieskou kan er vaak niet doorheen dringen. Zo overleven kwetsbare planten de Nederlandse wintermaanden. Uiteraard kun je zelf ook lekker genieten in jouw overkapping met een uitzicht op de planten. Zet er pelletkachel in en je stookt het al snel lekker warm. Dit is niet nodig voor de planten, maar natuurlijk wel voor jezelf als je lekker buiten wilt gaan zitten. Het serrezeil zorgt ervoor dat je beschermd bent tegen de kou en wind waardoor je nog langer kan genieten van jouw tuin.

Bestel gewoon online

Serrezeilen zijn bij ons eenvoudig online verkrijgbaar en je hoeft hier helemaal niet veel moeite voor te doen. Je kunt online shoppen voor verschillende maten, kleuren en designs. Als je tijdens de wintermaanden extra wil genieten van jouw tuin dan kan je de serrezeilen met raampjes bestellen zodat je nog steeds een mooi uitzicht hebt op jouw tuin. Geniet samen extra tijdens de wintermaanden door er gewoon lekker warmpjes bij te zitten. De serrezeilen zijn ook nog eens voorzien van een Uv-filter waardoor ze niet verkleuren en je krijgt hier 5 jaar garantie op. Serrezeilen zijn een combinatie van functie en vorm en bieden een goed alternatief voor traditionele interne zonwering. Hierdoor kun je de temperatuur volledig onder controle houden met slechts enkele gemakkelijk te plaatsen serrezeilen.

Al onze zeilen zijn gemaakt volgens jouw eigen afmetingen en in de kleur van jouw keuze. Deze serrezeilen filteren ook schadelijke UV-stralen, wat vooral in de zomer een groot voordeel is. Je  kunt kleuren en vormen mixen naar smaak en zo jouw bestaande serre op alle punten te verbeteren. Ze bieden ongeëvenaarde flexibiliteit bij het maken van een stijlvolle, aangepaste schaduwoplossing voor in de serre. Verkrijgbaar in vele vormen en maten, deze semipermanente structuren kunnen worden gemonteerd in bijna elke positie, onder elke hoek en tegen de meeste oppervlakken om rustgevende schaduw te bieden voor zelfs de moeilijkst bereikbare gebieden.

Snelle en eenvoudige installatie

Het installeren van een serrezeil is slechts een kwestie van de punten stevig te bevestigen in iedere hoek op een stevig oppervlak. Afgezien daarvan ben je volledig vrij om te experimenteren met de manier waarop je het materiaal monteert.

Op maat gemaakte serrezeilen

Ons bestelproces zorgt ervoor dat jouw oplossing is afgestemd op jouw ruimte: de manier waarop je het wilt gebruiken en de manier waarop je jouw aanbouw wilt “aankleden”. Of je nu iets unieks en geavanceerd wilt of juist eenvoudig en praktisch, onze transparante prijzen en het handige proces geven je de volledige controle.