opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Serredoek, de betaalbare oplossing om jouw serre af te sluiten

Een serre aan huis is natuurlijk prachtig en een nieuwe manier van genieten. Je kan veel eerder lekker in de tuin gaan zitten. Tegenwoordig kan je twee soorten serres bouwen; een serre met alleen een overkapping of een compleet dichte serre. Veel woningeigenaren vinden een compleet dichte serre vaak een nadeel in tijden van hoogzomer. Al snel wordt het veel te warm in de serre. Een andere oplossing is een open serre waarbij je alleen een dak hebt. Je kan de rest van de serre afwerken met serredoeken. Wanneer het nog te koud is om op het terras te zitten kan je de serredoeken sluiten. Een serredoek flexibel en hierdoor ben je niet meer afhankelijk van het weer.

Verschillende montage mogelijkheden

Je kan het serredoek op verschillende manieren ophangen in jouw tuin. We hebben diverse bevestigingsmogelijkheden die het mogelijk maken om het doek netjes op te hangen. Eén van de mogelijkheden is een rails. Dat werkt net als een gordijn; het serredoek kan simpelweg open en dicht worden geschoven. Bij mooi weer schuif je het gordijn open, bij slecht weer dicht. Zodra de avond valt en het koelt af, dan kan het gordijn weer dichtgeschoven worden om de warmte binnen te houden. Naast een rails met schuifsysteem kan je bij ons kiezen voor een serredoek met oprolsysteem. Je kan hiermee eenvoudig het doek oprollen en weer laten zakken als het afkoelt.

Serredoeken moeten natuurlijk bestand zijn tegen een stootje en daarom zijn ze gemaakt van PVC. Dit materiaal staat bekend als stevig kunststof en is bijzonder duurzaam. Het voordeel van PVC is dat het ook kleurvast is dankzij de speciale UV filter. Je krijgt van ons zelfs 5 jaar garantie dat de kleur niet veranderd door invloed van de zon. Onze serredoeken kunnen in verschillende kleuren geleverd worden zodat er altijd een match is in jouw tuin. Daarnaast kunnen we de serredoeken in vrijwel iedere maat leveren. Zo kunnen we ook voor jouw serre een mooi doek leveren die exact aan jouw wensen voldoet.

Online bestellen

Online kan je direct zien welke serredoeken wij in ons assortiment hebben. Je kan ook meteen een bestelling plaatsen voor een serredoek in de gewenste afmetingen en kleur. Hierbij kan je aangeven welk ophangsysteem je het liefste hebt. Dit kunnen ouderwetse touwtjes zijn of een compleet systeem met rails en oprolsysteem. Uiteraard kunnen wij jou ook uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. Wij horen graag wat je nodig hebt en welke ideeën je hebt voor jouw eigen serre. Met onze serredoeken is een volledige overkapping snel en eenvoudig geregeld.