opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Serredoek maakt het betaalbaar om uw serre af te sluiten.

Een serre aan huis is natuurlijk prachtig en een nieuwe manier van genieten. U kan veel eerder lekker in de tuin gaan zitten. Tegenwoordig kan u twee soorten serres bouwen. Een serre met alleen een overkapping of een compleet dichte serre. Veel woningeigenaren vinden een compleet dichte serre vaak een nadeel als het hoogzomer wordt. Al snel wordt het veel te warm in huis en in de serre die volledig van glas gemaakt is. Een andere oplossing is een open serre waarbij u alleen een dak heeft. U kan de rest van de serre afwerken met serredoeken. Zodra het nog te koud is om op het terras te zitten kan u de serredoeken sluiten. Een serredoek is zo extra flexibel en u bent niet meer afhankelijk van het weer.

Serredoeken

Serredoeken met verschillende montage mogelijkheden.

U kan het serredoek op verschillende manieren ophangen in uw achtertuin. We hebben diverse bevestigingsmogelijkheden die het mogelijk maken om het doek netjes op te hangen. Eén van de mogelijkheden is een rails. U kan zo net als een gordijn het serredoek dichtschuiven en weer open. Als het mooi weer is schuift u het gordijn lekker open. Zodra de avond valt en het koelt af dan kan het gordijn weer dichtgeschoven worden. Naast een rails met schuifsysteem kan u bij ons kiezen voor een serredoek met oprolsysteem. Je kan hiermee eenvoudig het doek oprollen en weer laten zakken als het afkoelt.

Serredoek gemaakt van stevig PVC.

Serredoeken moeten natuurlijk bestand zijn tegen een stootje en daarom zijn ze gemaakt van PVC. Dit materiaal staat bekend als stevig kunststof en kan absoluut tegen een stootje. Het voordeel van PVC is dat het ook kleurvast is dankzij de speciale UV filter. U krijgt van ons zelfs 5 jaar garantie dat de kleur niet veranderd door invloed van de zon. Onze serredoeken kunnen in verschillende kleuren geleverd worden zodat ze prachtig staan bij uw tuin. Daarnaast kunnen we de serredoeken in vrijwel iedere maat leveren. Zo kunnen we ook voor uw serre een mooi doek op maat leveren.

Serredoeken online bestellen.

Online kan u direct zien welke serredoeken wij in ons assortiment hebben. U kan meteen een bestelling plaatsen voor een serredoek in de gewenste afmetingen en kleur. U kan hierbij ook meteen het ophangsysteem selecteren. Dit kunnen ouderwetse touwtjes zijn of een compleet systeem met rails en oprolsysteem. Uiteraard kunnen wij u ook uitgebreid adviseren over de mogelijkheden met uw serredoek. Wij horen gerust wat u nodig heeft en welke ideeën u heeft voor uw eigen serre. Met onze serredoeken is een volledige overkapping snel en eenvoudig geregeld.

Kijk ook bij:

Verandagordijnen

Verandarolgordijnen

Verandazeilen

Verandaschermen

Verandadoeken

Verandazeilen op maat

Serre zeilen op maat

Raamzeilen op maat