opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Serre zeilen zorgen voor een snelle afsluiting van uw overkapping.

Serre zeilen sluiten uw overkapping eenvoudig af tegen kou en wind. U heeft misschien de droom om ooit een serre te bouwen. Een groot nadeel zijn de kosten die u betaalt om het glas te laten zetten. Met serre zeilen kan u heel eenvoudig uw overkapping afsluiten en op een warme dag weer openmaken. Dit laatste is natuurlijk een groot voordeel in tegenstelling tot de dichte serre van glas. Tijdens de zomermaanden is het al snel veel te warm om in uw serre te gaan zitten. Gelukkig hoeft dit geen probleem te zijn met serre zeilen. U kan zo lekker afgesloten van de buitenwereld zitten als het nodig is, maar als het warm is de doeken gewoon weer omhoog hijsen.

Serre zeilen

Serre zeilen zijn eenvoudig te monteren in uw tuin.

Heeft u een overkapping? Dan kan u eenvoudig de serrezeilen eraan monteren. Er zijn verschillende ophangsystemen mogelijk die u direct bij uw bestelling kan bestellen. Eventueel kan u kiezen voor eenvoudige zeilen met bijvoorbeeld een touw om te monteren aan de palen. Het is natuurlijk nog mooier als u voor een uitgebreid systeem kiest. Neem bijvoorbeeld het ophangsysteem waarbij u het serre zeil omhoog kan takelen. Zodra het koud wordt kan u het serre zeil weer eenvoudig naar beneden laten zakken. Dit systeem kan vooral bij een serre een uitkomst bieden. Naast een tackelsysteem kan u ook voor een soort gordijn kiezen. Hierbij monteert u een rails in uw overkapping waar u de serre zeilen in kan schuiven. U kan zo snel en eenvoudig het zeil aan de kant schuiven als u buiten wil zitten.

Serre zeilen in verschillende kleuren en designs.

De serre zeilen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. U kan bijvoorbeeld kiezen voor volledig gesloten zeilen zodat u lekker knus kan zitten tijdens een koele winteravond. Het voordeel is dat u volledig in privacy zit. Het nadeel is dat u niet meer kan genieten van uw eigen tuin. Eventueel kan u het serre zeil combineren met raampjes zodat u naar buiten kan blijven kijken. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw serre eruit te laten zien als een glazenvariant alleen dan met zeil.

Uw terrasoverkapping dichtmaken met serre zeil.

Heeft u op dit moment een terrasoverkapping, maar droomt u van een serre? Droom niet langer verder en bestel vandaag nog online een serre zeil in onze shop. U kan uw terrasoverkapping eenvoudig dichtmaken met serre zeilen zodat uw overkapping hetzelfde effect krijgt. U kan zo ten alle tijden lekker droog en uit de wind zitten. Het voordeel van serre zeilen is dat u ze weg kan halen als u weer wil genieten van de zon en de wind is gaan liggen. Kijk en informeer gerust naar de mogelijkheden op onze website.

Kijk ook bij:

Verandagordijnen

Verandarolgordijnen

Verandazeilen

Verandaschermen

Verandadoeken

Verandazeilen op maat

Serre zeilen op maat

Raamzeilen op maat