opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Serre gordijnen

Serre gordijnen en erkers bestaan grotendeels uit ramen. De ramen staan meestal dicht op elkaar, waardoor u beperkt bent met het monteren van raamdecoratie. Serre gordijnen zijn natuurlijk een sfeermaker in uw serre of erker, maar zeker ook gewenst omdat in de zomer de temperatuur nogal kan oplopen. Welke raamdecoratie producten passen hier het best bij?

Zelfs bij gering aanbod van zon kan de temperatuur in uw veranda of serre al oplopen tot onaangename hoogte. Maar om ook dan volop te kunnen genieten van uw serre biedt deze serrezonwering voor u de oplossing. De warmte blijft buiten en het gefilterde licht zorgt binnen voor een aangenaam decor. Tevens kan het systeem bijvoorbeeld prima boven een pergola gemonteerd worden om te dienen als overkapping op het ondergelegen terras.

De onderlat herbergt een zeer eenvoudig spansysteem waardoor het doek optimaal op spanning blijft. Een loopwagen op wieltjes zorgt voor het goed functioneren en het soepel lopen van uw serrezonwering.

serre gordijnen

Serre gordijn online bestellen

Het Verandarolgordijn 160cm wordt helemaal speciaal voor iedere klant op maat gemaakt in ons atelier. Hierdoor zijn we zeer flexibel en kunnen we aan de meeste specifieke eisen van onze klanten voldoen. Dit is zeker een meerwaarde omdat iedere veranda, terrasoverkapping of serre een andere afmeting heeft. Daardoor zijn lengte en hoogte afmetingen geen enkel probleem en kunnen wij verandarolgordijnen produceren tot maar liefst 6m lengte. Ook heeft u keuze uit een 3tal verschillende kwaliteiten (180gr/m², 230gr/m² en 285gr/m²) HDPE-kunststof high density polyethyleen doek, leverbaar in diverse kleuren.

Tevens is het doek door de finishing vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Met onze serre gordijnen kunt u het licht en de warmte prima regelen. Een verandazonwering sluit mooi aan bij het dak van de veranda. Door de uitgebreide keuze in doek kunt u de mate van licht- en warmtereflectie precies aan uw wensen aanpassen. Schermen tot 6 meter breed en 4 meter uitval zijn geen probleem.

serre gordijn

Wilt u meer informatie over bovenstaande Serre gordijnen neem dan contact met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082.

Voeg wat gedurfde stijl toe aan uw serre met enkele opvallende serre gordijnen van Schaduwdoekkeuze.nl. Hoofdzakelijk gebruikt in de warmere maanden, verdient uw serre heldere kleuren om u te helpen het beste uit de positieve zomersfeer te halen.

Het perfecte paar serre gordijnen kan een gevoel van persoonlijkheid toevoegen aan de kamer zonder het te overheersen. U kunt de perfecte balans bereiken met uw serre gordijnen wanneer u bij ons winkelt. We zijn ervan overtuigd dat u dit ook zo gaat voelen.

Onze serre gordijnen zijn ook ontworpen met het oog op duurzaamheid en gebruiksgemak. Gemaakt van de beste kwaliteit. Ontdek onze volledige collectie traditionele serre gordijnen online en tevens mogelijk om het op maat te laten maken. Het wordt dan nog dezelfde week geleverd. Wilt u meer informatie over bovenstaande onze serre gordijnen, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon +31 (0)40 2826082.