opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Schaduwnetten

Schaduwnetten zijn zeer sterk en daardoor duurzaam. Met een gewicht van 320gr/m² zijn het relatief zware kwaliteit schaduwnetten wat de Uv reductie(90-95%) ten goede komt en de stralingswarmte van de zon vermindert. Dus zoekt u een zonwerende oplossing voor uw terras met een mooie moderne uitstraling, kijk dan eens naar de diverse modellen schaduwnetten in onze webshop of kom langs in de showroom van schaduwdoekkeuze.nl.

 

Topkwalitiet schaduwnet

Ieder schaduwnet is op iedere hoek voorzien van een zware kwaliteit Rvs D-ringen, en de randen zijn omgezoomd met verstevigingsband. Hierdoor zijn de schaduwnetten extra stevig waardoor ze minder last hebben van wind en dus kwalitatieve beter zijn. Door de bevestigingspunten van een schaduwnet aan een muur of paal te monteren wordt een schaduwnet strak opgehangen. Een leuke variatie is om iedere hoek van het schaduwnet op een andere hoogte te bevestigen zodat er een leuke speelse vorm ontstaat.

 

Schaduwnetten als zonwering

Schaduwnetten zijn weerbestendig en onderhoudsvrij hierdoor kunt u ze vanaf het voorjaar tm de zomer buiten laten hangen. Het kunststof materiaal van een schaduwnet zorgt ervoor dat het niet gaat rotten en schimmelen. We adviseren we om het schaduwnet voor de winter periode te demonteren ivm de sneeuwbelasting, ook is het raadzaam om bij harde wind het schaduwnet te verwijderen. Voor de overige periodes kunt u heerlijk genieten van een trendy zonwering in uw tuin of terras.

 

Contact

Heeft u interesse in schaduwnetten? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl