opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Schaduwnetten

Schaduwnetten zijn zeer sterk en daardoor duurzaam. Met een gewicht van 340 gr/m² zijn het zware kwaliteit schaduwnetten wat de UV reductie (90-95%) ten goede komt en de stralingswarmte van de zon drastisch vermindert. Wanneer je op zoek bent naar een zonwerende oplossing voor jouw terras met een mooie en moderne uitstraling, kijk dan eens naar de diverse modellen schaduwnetten in onze webshop of kom langs in de showroom van schaduwdoekkeuze.nl.

Weersbestendige kwaliteit

Ieder schaduwnet is op iedere hoek voorzien van een zware kwaliteit Rvs D-ringen en de randen zijn omgezoomd met een verstevigingsband. Hierdoor zijn de schaduwnetten extra stevig waardoor ze minder last hebben van wind. Door de bevestigingspunten van een schaduwnet aan een muur of paal te monteren wordt een schaduwnet strak opgehangen. Een leuke variatie is om iedere hoek van het schaduwnet op een andere hoogte te bevestigen zodat er een leuke speelse vorm ontstaat.

Ideale zonwering

Schaduwnetten zijn weersbestendig en onderhoudsvrij, hierdoor kun je ze vanaf het voorjaar t/m het najaar gewoon buiten laten hangen. Het kunststof materiaal van een schaduwnet zorgt ervoor dat het niet gaat rotten en schimmelen. We adviseren wel om het schaduwnet voor de winter periode te demonteren i.v.m. de sneeuwbelasting. Ook is het raadzaam om bij harde wind het schaduwnet te verwijderen. Voor de overige periodes kun je heerlijk genieten van een trendy zonwering in jouw tuin of terras.