opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Schaduwdoeken voor tuin, huis of terras

Bij schaduwdoekkeuze.nl weten we wel raad voor schaduwdoeken en de eindeloze mogelijkheden die ze kunnen bieden voor schaduw, beschutting en privacy in uw tuin en huis. We zijn trots op de kwaliteit versus betaalbaarheid van onze producten en hopen onze visie en passie met u te delen als we u verwelkomen als een van onze gewaardeerde klanten.

Schaduwdoeken zijn stoffen constructies zoals het doek van een schip, opgehangen aan ankerpunten om buiten een schaduwgebied te creëren. Ze bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit als het gaat om het creëren van een stijlvolle schaduwoplossing op maat voor de tuin. Verkrijgbaar in vele vormen en maten. Ze kunnen worden opgehangen in bijna elke positie, onder elke hoek en u kunt het met de juiste bevestigingsmaterialen ophangen.

Schaduwdoek als ideale zonbescherming

Met wetenschappelijk onderzoek dat de gevaren van langdurige blootstelling aan de zon benadrukt, is een veilige schaduwrijke plek in de tuin een fantastisch idee om vrienden en familie te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Een schaduwdoek biedt onschatbare bescherming tegen de zon - met minimaal 90% bescherming tegen UV-stralen op alle schaduwdoeken - en vormt tegelijkertijd een stijlvolle en kleurrijke toevoeging aan de tuin.

Het installeren van een schaduwdoek is slechts een kwestie van het creëren van de nodige spanning in elke hoek en het bevestigen op een stevig oppervlak. Daarnaast bent u vrij om te experimenteren met de manier waarop u het materiaal en zelfs het oppervlak waaraan u hecht vastmaakt. Onze klanten hebben houten, metalen en betonnen palen, serrewanden en zelfs bomen als bevestigingspunten gebruikt, wat de veelzijdigheid van het schaduwdoek benadrukt.

De groeiende populariteit van schaduwdoeken kan worden bewezen door het aantal scholen dat ze nu gebruikt in speeltuinen in het hele land. De doeken kunnen worden opgesteld om anders blootgestelde gebieden te bedekken en bieden een veilige omgeving voor kinderen om buiten te genieten zonder risico op zonnebrand.

De schaduwdoeken zijn gemaakt met een strakker weefsel waardoor regenwater eenvoudig van de stof afloopt. U vindt schaduwdoeken in alle soorten en maten. Dus of u nu een bepaald gebied van uw terras wilt bedekken, zoals een terras of een eethoek, of de hele ruimte, u vindt een scala aan opties. Rechthoeken, driehoeken en vierkanten zijn de meest voorkomende vormen. 3x3m, 4x4m en 5x5m zijn enkele van de meest populaire vierkante maten.

De meeste schaduwdoeken zijn waterdicht en hebben waterafstotende eigenschappen om ervoor te zorgen dat u altijd droog blijft. Anderen hebben mogelijk een schimmelbestendige coating die de groei van schimmel voorkomt. U zult ook verschillende opties voor zwaar gebruik vinden die zijn gebouwd om sterke wind en barre weersomstandigheden te weerstaan.