opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Schaduwdoeken op rol voor maatwerk zonwering

U heeft voor een bepaalde toepassing raam, terras, overkapping ect. zonwering nodig dan kunt u deze gemakkelijk zelf vervaardigen met schaduwdoekstof die u per meter kunt bestellen uit de schaduwdoeken op rol collectie. Schaduwdoeken op rol zijn zeer ideaal omdat men een netto standaard breedte schaduwdoekstof heeft van 4m. Door de bestel mogelijkheid per lengte meter heeft u nooit teveel aan stof over. Ook staan we u graag bij in de hoeveelheid u moet bestellen voor het zelf maken van een zonwering uit stof van schaduwdoek en op rol.

 

Kleuren en kwaliteit van Schaduwdoek op rol

Standaard heeft Schaduwdoekkeuze.nl 4 kleuren schaduwdoeken op rol op voorraad liggen, hierdoor zijn we flexibel in het afsnijden van de verschillende lengtes en is de levertijd zeer kort. De standaard kleuren van een schaduwdoek op rol zijn ivoor, zand, grijs en antraciet De kwaliteit van het schaduwdoek op rol is 230gr/m² met een Uv protectie van 90-95%. Het verwerken van een schaduwdoek op rol is zeer eenvoudige en gemakkelijk met een normaal naaimachine te doen.

 

Toepassingen voor schaduwdoeken op rol

Stof van schaduwdoeken op rol kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Heeft u nu een zonwering nodig om warmte/zonlicht te vermijden uit een veranda of terrasoverkapping, of u heeft een bestaande pergola waar geen standaard doek in past? Dan zijn schaduwdoeken op rol de oplossing. Naast de Uv protectie om warmte cq zonlicht te vermijden kunnen schaduwdoeken op rol ook ideaal gebruikt worden als afrastering voor uw tuinhek om inkijk en wind tegen te gaan.

 

Contact

Heeft u interesse in schaduwdoeken op rol? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl