opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Schaduwdoeken op rol voor maatwerk zonwering

Heb je voor een bepaalde toepassing zoals bij een raam, terras, overkapping ect. zonwering nodig? Dan kun je deze gemakkelijk zelf vervaardigen met schaduwdoekstof die je per meter bij ons kunt bestellen. Schaduwdoeken op rol zijn ideaal omdat je een netto standaard breedte schaduwdoekstof hebt van 4 meter. Door de mogelijkheid om per lengtemeter te bestellen heb je nooit te veel aan stof over. Ook staan we je graag bij in de hoeveelheid die je moet bestellen voor het zelf maken van een zonwering uit onze stoffen.

Kleuren en kwaliteit

Standaard hebben wij vier kleuren schaduwdoeken op rol op voorraad liggen. Hierdoor zijn we flexibel in het afsnijden van de verschillende lengtes en is de levertijd kort. De standaard kleuren zijn:

  • ivoor
  • zand
  • grijs
  • antraciet

De kwaliteit van het schaduwdoek op rol is 230gr/m² met een UV protectie van 90-95%. Het verwerken van een schaduwdoek op rol is zeer eenvoudige en met een normale naaimachine te doen.

Diverse toepassingen mogelijk

De stoffen van schaduwdoeken op rol kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Wil je  zonwering maken om warmte en zonlicht te vermijden in een veranda of terrasoverkapping? Of heb je een bestaande pergola waar geen standaard doek in past? Dan zijn schaduwdoeken op rol de oplossing! Naast de UV protectie om warmte en zonlicht tegen te houden kunnen deze doeken ook gebruikt worden als afrastering voor jouw tuinhek om inkijk en wind tegen te gaan. Heb je interesse? Neem dan contact op!