opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1469 reviews

Schaduwdoek zonder boren

Schaduwdoek zonder al te veel poespas? Wilt u een schaduwdoek bevestigen zonder al te veel te moeten boren? U hebt ook andere bevestigingsmaterialen voor schaduwdoeken. Het installeren van schaduwdoeken rondom uw huis is de perfecte oplossing om gemakkelijk privacy, een eigentijdse stijl en een gevoel van afzondering te creëren zonder het licht te belemmeren. 

Of het nu in uw serre of in de tuin is, u kunt eenvoudig onze standaard of op maat gemaakte schaduwdoeken monteren zonder te hoeven boren. U hoeft zich geen zorgen te maken over beschadiging van het frame van uw veranda of mogelijk door het glas of polycarbonaat te boren.

Voordat u met de installatie begint, is het erg belangrijk dat u de meest geschikte locatie voor uw schaduwdoek (en) in overweging neemt, rekening houdend met het volgende:

●    Grootte van het schaduwdoek (en) &
●    Sterkte van bestaande constructies die bedoeld zijn als ankerpunten
●    Mogelijkheid om bevestigingspalen in te voegen
●    Locatie van barbecues
●    Zonrichting

Er zijn enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden voordat u aan de slag gaat.

De juiste bevestigingspunten bepalen

Nadat u de locatie voor uw schaduwdoek (en) hebt geïdentificeerd, is het belangrijk om de meest geschikte bevestigingspunten voor de hoeken te bepalen. Sommige van deze bevestigingspunten kunnen al bestaan, bijv. pergola / zonnedek, grote boom, hekpaal of veranda.

Deze fase van de installatie is van cruciaal belang. U moet ervoor zorgen dat alle bevestigingspunten structureel goed.

Bevestigingsmaterialen kiezen

Er is een uitgebreid assortiment schaduwdoek bevestigingsmaterialen beschikbaar om u te helpen uw schaduwdoek (en) vast te zetten. Deze accessoires zijn direct verkrijgbaar bij ons als u een schaduwdoek besteld.

Sluit bevestigingsmaterialen indien nodig aan op montagepunten. Zorg ervoor dat alle verbindingen naar het midden van het zeil wijzen en goed vast zitten. Controleer nogmaals of alle bevestigingspunten stevig zijn. Leg de schaduwdoek neer en begin met de installatie.

Gebruik de geselecteerde bevestigingsmaterialen om de hoeken van het schaduwdoek met de bevestigingspunten te verbinden.

Verbind alle punten, indien nodig met behulp van een ratelspanner om meer hefboomwerking te krijgen. Stop met spannen wanneer het schaduwdoek stijf is met weinig of geen kreukels. Let op: niet te veel spanning. Indien nodig periodiek opnieuw spannen.

De stof wordt meestal tussen vier hoeken van een rechthoekig frame gespannen en rondom verbonden, en de structuur wordt dan vaak verbonden met twee, drie, vier of meer vergelijkbare frames met dezelfde stof in het midden gespannen.