opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1475 reviews

Schaduwdoek waterdoorlatend

Schaduwdoeken zijn een populair type luifel voor jouw terras of dek. Ze zijn veelzijdiger dan een zonnescherm en kunnen schaduw of windbescherming bieden op een door jou gekozen locatie. Zoek naar sterke stoffen die ook schadelijke UV-stralen van de zon blokkeren. Schaduwdoeken kunnen grotere gebieden overspannen en kunnen snel worden gemonteerd en verwijderd worden tijdens de koudere wintermaanden.

Bescherm jezelf tegen de zon

Een schaduwdoek is meestal gemaakt van los geweven polyester of zelfs aluminium en kan worden gevonden in verschillende dichtheden of schaduwgraden van ongeveer 5% tot 95%. De meeste schaduwdoeken zijn waterdoorlatend zodat regenwater, sproeiers en irrigatiesystemen uw planten gehydrateerd kunnen houden. Het zeil vermindert een aanzienlijke temperatuur, blokkeert tot 95% van de schadelijke UV-stralen, maar laat enige wind en licht door voor een betere luchtige en comfortabele ruimte. Hierdoor kan er wel regen doorheen komen, bij een lichte regenbui is dit nog niet hinderlijk, maar wanneer het flink regent komt het water er doorheen.

Hoge kwaliteit

De doeken zijn gemaakt van 340 g/m² UV-bestendig hoge dichtheid polyethyleen (HDPE) met een sterk gestikte naad en roestvrijstalen D-ringen in elke hoek. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel en water. Ze zijn bestand tegen vervagen, zullen niet schimmelen en bij harde wind nooit scheuren.Ideaal voor jouw terras in de achtertuin, het zwembad en de vijver, pergola, zandbak, oprit of andere buitenruimte om te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Een waterdoorlatend schaduwdoek biedt ook privacy, het is niet mogelijk om er doorheen te kijken.

Maatwerk altijd mogelijk

Ontdek ons assortiment waterdoorlatende schaduwdoeken in HDPE (polyethyleen met hoge dichtheid). Gebruik deze buitenshuis om je te beschermen tegen de hitte en de zon. Verschillende modieuze kleuren beschikbaar. Bescherm jezelf tegen de zon en zorg ervoor dat jouw veranda, terras of tuin fris en schaduwrijk blijft. Op maat gemaakt in onze werkplaatsen (vierkant, rechthoek of driehoek) met zomen en doorvoertules zodat ze eenvoudig kunnen worden bevestigd aan een pergola of bevestigingspalen. Altijd met behulp van onze bevestigingsmaterialen.

Veel mensen voelen zich aangetrokken tot het idee om een waterdoorlatend schaduwdoek te gebruiken om een koele en aangename buitenomgeving te bieden, beschermd tegen de ultraviolette straling van de zon. Het probleem met een echt waterdicht schaduwdoek is dat het materiaal volledig ondoordringbaar moet zijn, vergelijkbaar met het zeil dat wordt gebruikt bij de constructie van traditionele tenten voor kamperen. Helaas bieden deze materialen niet de beste schaduwoplossing.

Bij een zware regenbui zal er onvermijdelijk wat door het zeil druppelen. Bovendien is er in stormachtige omstandigheden vaak wat wind die de regen onder de stof neigt te blazen. Zelfs een echt waterdichte schaduwdoek zou niet helpen in deze omstandigheden. En het spreekt voor zich dat winderige en stormachtige omstandigheden niet het meest geschikt zijn om lekker buiten met enkele vrienden rond de barbecue te ontspannen! Bekijk ons assortiment waterdoorlatende schaduwdoeken.