opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1455 reviews

Schaduwdoek voor uw tuin of terras

Schaduwdoek voor uw tuin. Planten hebben licht nodig, maar tijdens de zomermaanden kunnen ze te veel van de warmte-energie halen uit direct zonlicht. Fotosynthese en andere plantengroeiprocessen stoppen wanneer de omgevingstemperatuur en de weefseltemperatuur zo hoog worden dat al het water dat de plant opneemt wordt gebruikt om het plantenweefsel te koelen. De schaduwdoek zal helpen om de planten te koelen. Een schaduwdoek voor uw tuin of terras, dat biedt veel voordelen.

Waar is een schaduwdoek van gemaakt

Schaduwdoek is meestal gemaakt van los geweven polyester of zelfs aluminium en kan worden gevonden in verschillende dichtheden of gradaties van schaduw van ongeveer 5% tot 95%. Alle schaduwdoek is waterdoorlatend, zodat regenwater, sproeiers en irrigatiesystemen uw planten gehydrateerd kunnen houden. De Nesling schaduwdoeken zijn gemaakt van HDPE (High Density Polyethyleen kunststof).

Waar kan schaduwdoek in mijn tuin worden gebruikt

  • Je kunt schaduwdoek over vrijstaande afdekkingen, bomen en pergola’s hangen;
  • Schaduwdoek kan worden gebruikt om schaduw te creëren in uw tuin;
  • Schaduwdoek kan worden gebruikt in uw transparante kas (als uw planten warmte nodig hebben, maar gevoelig zijn voor direct zonlicht);
  • Een schaduwdoek wordt ook vaak gebruikt voor op het terras.

Een schaduwdoek voor in uw tuin. De zomerzon kan fel zijn en het is vaak het geval dat een parasol dan net niet op uw terras of in uw tuin past. Tegenwoordig zijn er veel verschillen soorten schaduwdoeken te bestellen. Voor in uw tuin hebt u de mogelijkheid om een schaduwdoek driehoek te bestellen of een schaduwdoek vierkant of een schaduwdoek rechthoek. Alle schaduwdoeken zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Alle schaduwdoeken zijn gemakkelijk te bevestigen op het terras of in de tuin. Bevestigingsmaterialen zijn meegeleverd, inclusief een uitgebreide handleiding.

De schaduwdoeken zijn waterdicht. Andere schaduwdoeken zijn wind- en waterdoorlatend. De schaduwdoeken van Schaduwdoekkeuze.nl zijn er in verschillende maten, kleuren en materialen. U kunt er ook voor kiezen om de schaduwdoek op maat te bestellen.