opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1483 reviews

Schaduwdoek onder overkapping 

Wil je een schaduwdoek onder of gemonteerd aan een overkapping? Schaduwdoeken zijn doeken gemaakt van weersbestendig materiaal die worden opgehangen aan ankerpunten om buiten een schaduwgebied te creëren. Ze bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit als het gaat om het creëren van een stijlvolle aangepaste schaduwoplossing voor jouw overkapping. De schaduwdoeken voor onder een overkapping zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten en kunnen in vrijwel elke positie, onder elke hoek en tegen de meeste oppervlakken worden gemonteerd om zelfs in de moeilijkst bereikbare gebieden rustgevende schaduw te bieden.

Het installeren van een schaduwdoek is slechts een kwestie van deze te bevestigen op een stevig oppervlak en het daarna creëren van de nodige spanning in elke hoek. Je bent vrij om te experimenteren met de manier waarop je het materiaal vastmaakt en waaraan. Het doek kan werkelijk aan alles vastgemaakt worden, zolang deze het gewicht maar probleemloos aankan. Onze klanten hebben houten, metalen en betonnen palen, serre muren en zelfs bomen gebruikt als bevestigingspunten. Dit maakt dat een schaduwdoek enorm flexibel is qua montage. Zo is het heel eenvoudig om een schaduwdoek onder of aan een overkapping te monteren. Bekijk ons assortiment schaduwdoeken voor onder een overkapping.

Bescherming tegen de zon

De schaduwdoeken kunnen worden opgesteld schaduw te creëren op plekken waar dit anders onmogelijk is. Te denken valt aan buitenzwembaden, kinderspeeltuinen, carport en zitgelegenheden midden in de tuin. Bescherm jezelf en vooral kwetsbare kinderen tegen de schadelijke straling van de zon. Vergeet ook de huisdieren of vee niet. Zij hebben net zo goed bij tropische temperaturen behoefte aan schaduw.

Wanneer je een gebied tegen de zon of tegen nieuwsgierige blikken wil beschermen, dan bieden onze privacyschermen en schaduwdoeken de ideale oplossing! We hebben duurzame materialen en de bevestigingsmaterialen die je nodig hebt om deze schaduwdoeken te monteren.

De veelzijdigheid van een Schaduwdoek

Als schaduw de voornaamste reden is waar je naar op zoek bent, dan zijn onze schaduwdoeken in vele modellen, afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Door de verschillende maten zijn zo ook geschikt om ingezet te worden als privacyschermen, windschermen, vogelnetten, hagelnetten of windschermen. En mochten de standaardafmetingen niet geschikt blijken? Dan kunnen we het doek ook helemaal voor je op maat maken.

Een privacyscherm of schaduwdoek kan een enorm verschil maken in plezierbeleving in jouw zwembad of andere buitenruimtes. Je kan precies de juiste hoeveelheid schaduw bepalen voor jou en je familie, dieren of planten.