opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Schaduwdoek driehoek klein

Het weer wordt warmer. Het juiste moment om een schaduwdoek te kopen. Een schaduwdoek hoeft niet altijd groot te zijn. We hebben driehoekige schaduwdoeken in verschillende maten en kleuren. Ze kunnen ook op maat worden gemaakt. Combineer twee driehoekige schaduwdoeken voor een stijlvolle, nautische look met dubbele zonbescherming.

Overal te plaatsen

Plaats jouw schaduwdoek boven jouw terras, terras, zwembad, tuin of speeltuin voor kinderen en berg het gemakkelijk op in jouw kelder of garage wanneer deze niet gebruikt. Kies een driehoekige schaduwdoek die wordt geleverd met gegalvaniseerde ijzeren spanringen of stalen D-ringen op de hoeken voor een eenvoudige montage. Dat kan zijn jouw gevel of pergola. De schaduwdoeken zijn bestand tegen schimmel en meeldauw en ze zijn gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. Een doek kan aan jouw huis, grote bomen of muur worden gemonteerd. Ook is het mogelijk lossen palen in de grond te zetten die als anker dienen.
Het monteren van een driehoek schaduwdoek is vele malen eenvoudiger dan een andere vorm. Bij een driehoek schaduwdoek kun je één hoek vast monteren en de andere twee  flexibel waardoor je kan spelen met de hoogte van de hoeken. Hierdoor ontstaat er een speelse variabele vorm van schaduwdoek boven jouw terras en daarbij een optimale bescherming tegen de zon. Daarnaast is een driehoekig schaduwdoek een zeer goed alternatief van een vaste luifel.

Camping of Strand

Een driehoekig schaduwdoek is licht en kan daardoor zeer gemakkelijk meegenomen worden naar een camping of een strand om als zonbescherming te dienen. Daarnaast is een driehoek schaduwdoek vele malen voordeliger dan een zonneluifel, zowel in aanschaf als montage. De omtrek van elk zeil is ontworpen met een aangename bocht naar binnen naar het midden van het zeil om de weefselspanning te regelen. Schaduwdoeken hebben versterkte banden rond de randen en roestvrijstalen Delta of D-ringen op elke hoek. Bij een juiste spanning helpen deze ronding de rimpels van de stof, doorzakken en zelfs klapperen te beperken.

1.    Materiaal: polyester (waterdicht, duurzaam)
2.    Kenmerken: driehoekige structuur, scheurbestendig, UV-bestendig; D-vormige metalen ring, trekvast, eenvoudig te installeren; stof zacht, gemakkelijk op te vouwen, licht van gewicht, gemakkelijk mee te nemen
3.    Schaduw percentage: 90%, perfect om buiten om een comfortabele koele ruimte te creëren.