opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Schaduwdoek bestellen

U zult niet altijd in staat zijn om een schaduwdoek te vinden in precies de maat die u nodig heeft voor uw toepassing, daarom heeft Schaduwdoekkeuze.nl het gemakkelijk gemaakt om aangepaste formaten te bestellen in elke dimensie die bij u past. Voer hierboven de juiste informatie in en als alles er goed uitziet, voegt u het stuk toe aan uw winkelwagen.

 

Geweven is gemaakt van geweven polypropyleen. Het is ongeveer 30% zwaarder dan gebreid en kost typisch ongeveer 30% meer. De levensduur is ongeveer 10-12 jaar. Geweven is plastischer dan gebreid en heeft een duidelijk raster van horizontale en verticale lijnen.

 

We verkopen ongeveer 95% gebreid vanwege de verscheidenheid aan kleuren en sterkte van de stof. Honderden toepassingen, waaronder schaduw in de achtertuin, windscherm, en meer. Schaduwdoek bestellen? Schaduwdoeken zijn:

 

  • Ventilatie en waterdoorlatendheid - Open stikstekenontwerp vermindert de windsnelheid en warmteopbouw, terwijl waterdoorlatendheid en ventilatie mogelijk zijn.
  • Installatie - Lichtgewicht en eenvoudig te installeren. HDPE schaduwdoek is 20-25% lichter dan geweven schaduwdoek met aanzienlijk meer sterkte. Kan ter plaatse worden gesneden en zal niet ontrafelen.
  • UV-bescherming - uv-bestendig polyethyleen met hoge dichtheid
  • Productafmetingen - schaduwdoek op maat zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes.
  • Chemische bestendigheid - Bestand tegen tuinbouwchemicaliën, sprays en detergenten.
  • Vochtbescherming - Minder verdamping om vochtverlies te voorkomen
  • Constructie - Stevige, genaaide, gebreide constructie is bestand tegen scheuren, scheuren en rafels. Schaduwniveaus blijven constant gedurende de levensduur van het product.
  • Kostenbesparend.

 

Waarom een Schaduwdoek kiezen?

Schaduwdoekenbieden een ongeëvenaarde flexibiliteit wat betreft het op een stijlvolle manier creëren van schaduw in de tuin. Verkrijgbaar in vele vormen en maten, zijn deze semipermanente constructies in vrijwel alle posities te installeren, in elke hoek en tegen de meeste oppervlakken om weldadige schaduw te bieden zelfs in de meest moeilijk bereikbare plaatsen.

Wetenschappelijk onderzoek benadrukt de gevaren van langdurige blootstelling aan de zon, een veilige schaduwrijke plek in uw tuin is een geweldig idee om vrienden en familie te beschermen tegen schadelijke uv-stralen. Een zonnezeil biedt waardevolle bescherming tegen de zon – een minimum van 90% UV-bescherming geldt voor alle schaduwdoeken van Schaduwdoekkeuze.nl

 

Snelle en Gemakkelijke Installatie

Het installeren van een schaduwdoek is gewoon een kwestie van de nodige spanning in elke hoek creëren en het aan een stevig oppervlak bevestigen. Behalve dat bent u vrij om te experimenteren met de hoek waaronder u uw zeil wilt hangen en zelfs aan welk oppervlak u het zeil monteert. Onze klanten hebben houten en betonnen palen gebruikt, serre-wanden en zelfs bomen om hun zeil aan op te hangen, daarmee de variëteit benadrukkend van het schaduwdoek.