opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Rolsysteem voor veranda

Het rolsysteem voor veranda van Schaduwdoekkeuze.nl zijn leverbaar in verschillende modellen. Daardoor kunt u het type veranda afstemmen op uw smaak en stijl. Met ieder rolsysteem voor veranda geeft u uw woning een andere uitstraling.
 

Het formaat van de aluminium veranda, dus de hoogte en breedte, is altijd af te stemmen op uw woning. Het wordt helemaal op maat gemaakt zodat het perfect aansluit op de rest van uw huis. Zo creëert u uw eigen plek waar u lekker kunt zitten. Heeft u niet zo'n grote tuin? Ook hier zijn dus oplossingen voor te vinden.

Rolsysteem voor veranda

Rolsysteem van gegalvaniseerde stalen buizen

Rolsysteem voorzien van gegalvaniseerde stalen buis van 63 mm doorsnede, gelagerde proppen en aluminium steunen verkrijgbaar in twee maten voor 220 cm hoog screen of 250 cm hoog screen. Bevat geen onderdelen die kunnen roesten en of verweren. IJzersterk systeem.

Een doek voor uw veranda met een rolsysteem zorgt voor een strakke uitstraling. U kunt het bij de zon omhoog rollen of omlaag. Het systeem kan volledig opgerold worden. Zo heeft u er helemaal geen last van en blijft het mooi hangen wanneer er wind staat. U kunt het rolsysteem aan de onderkant vastzetten.

We hebben standaard maten en doeken die op maat kunnen worden gemaakt. Zo past het altijd tussen uw veranda of overkapping. Een oprolsysteem is ten alle tijden toepasbaar voor een pergola, veranda of overkapping. U kunt bij de bestelling ook de hoogte en breedte kiezen. Dan wordt die voor u op maat gemaakt.

Rolsysteem als veranda screen

U kunt het rolsysteem voor veranda op twee manieren plaatsen. U kunt hem gemakkelijk inmeten. Het rolsysteem voor uw veranda wordt dan netjes voor u afgewerkt. Er zit een uitgebreid montagehandleiding bij om het mooi en netjes af te werken. Aan de bovenkant van het rolsysteem komt een pees die in de buis geschoven wordt. Aan de onderkant van het doek wordt een zoom van vijf centimeter breed gestikt. Hierin komt een aluminium buis om het geheel goed op zijn plek te houden.

Verandazeilen rolsysteem

Verandazeilen zijn tegenwoordig erg populair en komen ook steeds vaker voor. Ze bieden u bescherming tegen alle weersomstandigheden zodat u te allen tijde van uw veranda kunt genieten. U kunt vele kanten op met uw verandazeil, zo kunnen er deuren en ramen in gemaakt worden. Deze zeilen worden op maat gemaakt, u kunt dus met al uw wensen bij ons terecht. De verandazeilen zijn oprolbaar, makkelijk te demonteren en erg makkelijk schoon te houden. De verandazeilen worden gemaakt van pvc-hoogglans gecoat doek en kunnen op verschillende manieren worden bevestigd, ook zijn deze in diverse kleuren leverbaar. Wij denken graag met u mee om zo tot de beste oplossing voor uw veranda te komen.

Het is eenvoudig te schroeven met een boormachine op zowel alle soorten hout, staal, kunststof en aluminium.

Een veranda op rolsysteem heeft een strakke uitstraling. Extra informatie voor het rolsysteem voor veranda zijn:

  • 95% Zon en warmtewerend
  • 97% Windwerend
  • 100% Doorzichtig
  • Moderne uitstraling
  • Eenvoudige bediening
  • Aantrekkelijke prijs

Het rolsysteem wordt geheel op maat gefabriceerd en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Het zogenaamde rolsysteem, ideaal voor horecagelegenheden en clubhuizen. De verandazeilen zorgen voor een aangename temperatuur en zorgen er bovendien ook voor dat deze temperatuur langer blijft hangen. Ook kunt u nog steeds van uw tuin en omgeving genieten. U kunt bij ons terecht voor tal van situaties. Uw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering (ramen, kleurstelling, afwerking en vormgeving).Rol systeem voor veranda