opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Veranda rolsysteem op maat

Onze rolsystemen voor veranda’s zijn leverbaar in verschillende modellen. Daardoor kun je het type veranda geheel afstemmen op jouw smaak en stijl. Met ieder rolsysteem geef je jouw woning een andere uitstraling. Het formaat van het systeem, dus de hoogte en breedte, is altijd perfect af te stemmen op jouw woning. Het wordt helemaal op maat gemaakt zodat het perfect aansluit op de rest van jouw huis. Zo creëer je jouw eigen plek waar je het hele jaar door lekker kunt zitten.

Rolsysteem van gegalvaniseerd staal

Onze rolsystemen zijn vervaardigd van gegalvaniseerde stalen buizen van 78 mm doorsnede, gelagerde proppen en aluminium steunen. Hierdoor bevatten ze geen onderdelen die kunnen roesten of verweren. Dit veranda rolsysteem wordt op maat gemaakt waardoor er bijna geen maximum bestaat in maten. Een absoluut weersresistent systeem. Deze systemen zorgen voor een strakke uitstraling van jouw veranda. Je kan het afhankelijk van het zonlicht inval omhoog of omlaag rollen of natuurlijk volledig opgerold worden. Opgerold heb je er helemaal geen last van en blijft het mooi hangen wanneer er wind staat. Je kan het rolsysteem op verschillende manieren vast zetten zodat het niet heen en weer gaat bij wind.

We hebben ook standaard maten rolgordijnen alleen het veranda rolsysteem wordt op maat gemaakt. Zo past er altijd een zonwering systeem in je veranda of overkapping.

Je kan het rolsysteem voor jouw veranda eenvoudig inmeten, waarna deze netjes door ons in de juiste maat wordt gemaakt. Er zit een uitgebreid montagehandleiding bij om het mooi en netjes af te werken. Aan de bovenkant van het rolsysteem komt een pees die in de buis geschoven wordt. Aan de onderkant van het doek wordt een zoom van vijf centimeter breed gestikt. Hierin komt een aluminium buis om het geheel goed op zijn plek te houden.

De voordelen van een verandazeilen rolsysteem

Verandazeilen zijn tegenwoordig erg populair en komen ook steeds vaker voor. Ze bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden zodat je het gehele jaar door van jouw veranda kan genieten. Er is veel mogelijk met een op maat gemaakt oprolbaar verandazeil , informeer naar je wensen betreft een verandadoek rolgordijn. Deze rolgordijnen zijn makkelijk te demonteren en erg makkelijk schoon te houden. Ze worden gemaakt uit verschillende stof materialen die ieder hun eigen kenmerk hebben. Montage kan op diverse manieren denk aan in de dag of op de dag met daarbij ook nog een keuze voor plafond montage. Wij denken graag met je mee om tot de beste oplossing voor jouw veranda te komen.

De voordelen van het rolsysteem voor veranda zijn:

  • 95% zon en warmtewerend
  • 97% windwerend
  • 80% doorzichtig van binnen naar buiten
  • 10% doorzichtig van buiten naar binnen
  • Moderne uitstraling
  • Eenvoudige bediening
  • Aantrekkelijke prijs

Het installeren is erg eenvoudig door de schroeven met een boormachine te bevestigen. Dit kan in alle materialen; beton, hout, staal, kunststof of aluminium. Eenmaal gemonteerd resulteert dat in een strakke uitstraling. Het systeem wordt geheel op maat gefabriceerd en volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Ideaal voor horecagelegenheden en clubhuizen. Het veranda rolsysteem zorgt voor een aangename temperatuur en zorgen er bovendien ook voor dat deze temperatuur langer blijft hangen. Ook kun je nog steeds van jouw tuin en omgeving genieten. Je kan bij ons terecht voor tal van situaties. Jouw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering (ramen, kleurstelling, afwerking en vormgeving).