opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Polyethyleen schaduwdoek

De gebreide polyethyleen stof laat ook een koele bries door de kleine openingen in het materiaal door, wat erg aangenaam is tijdens de hete, vochtige zomermaanden. Omdat ze bedekt zijn met gebreid polyethyleen, zijn onze schaduwdoeken niet waterdicht en zijn daarom alleen bedoelt om schaduw te creëren. Een lichte mierzerbui houden ze nog wel tegen, maar wanneer het echt gaat regenen zal er water doorheen komen.

We hebben uiteraard ook een assortiment waterdichte schaduwdoeken.

De polyethyleen schaduwdoeken worden vervaardigd van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat ze de beste bescherming bieden tegen de zon. Ze zijn bijzonder geschikt voor scholen, kinderdagverblijven en parken en creëren aantrekkelijke overdekte gebieden in speelplaatsen en recreatiegebieden.

Waterdoorlatende schaduwdoeken

De polyethyleen schaduwdoeken zijn onder andere de Nesling schaduwdoeken, die gemaakt zijn van 280 gr/m². Het type doek is een technisch breisel (het doek wordt niet geweven maar geknoopt) dat veel in kassen wordt toegepast. Het is de hoogste kwaliteit, UV-stabiele commerciële schaduwdoek. Het doek is genaaid met een zware sluitsteek en de hoeken zijn extra versterkt voor nog meer duurzaamheid. HDPE (High Density Polyethylene) stof is een kosteneffectief materiaal dat is ontworpen voor diverse schaduwdoeken en zeilen.

HDP Schaduwdoeken bieden een betere bescherming tegen de zonnestralen dan parasols of zonneschermen! Ze hebben een veel groter oppervlak waardoor er grotere schaduwplekken worden gecreëerd.  Het gebruikte doek is veel soepeler, zodat het effectiever kan worden behandeld tegen UV straling. Kortom: de beste keus voor bescherming tegen de zon.