opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Een oprolsysteem verandazeil

Een oprolsysteem verandazeil biedt bescherming tegen de zon en wind met de mogelijkheid om het zeil uit het zicht op te rollen wanneer je daar behoefte aan hebt. Zin in een frisse look voor jouw buitenruimte? Een verandazeil oprolsysteem ziet er zo goed uit dat ze de buitenruimte compleet maken. Zelfs als je te maken hebt met een kleine ruimte, kun je deze het beste vullen met de juiste elementen. Misschien een comfortabele bank voor alle weersomstandigheden, een hangmat of iets anders decoratief. Een verandazeil is een toevoeging van beide, functioneel en decoratief. Een verandazeil met oprolsysteem geeft je de mogelijkheid om de hitte te beperken en te genieten van de buitenruimte, ongeacht het weer. Als het warm is, houdt het verandazeil de zon en warmte buiten met 95% UV-bescherming. En op koudere dagen kan het zeil worden opgerold om het natuurlijke zonlicht en de warmte binnen te laten.

De voordelen van het oprolsysteem

Dankzij de flexibiliteit om de hoeveelheid schaduw op elk gewenst moment te regelen, maakt een verandazeil het mogelijk exact de juiste hoeveelheid schaduw te creëren. Dankzij de waterdichte mogelijkheden is het ook een betaalbare oplossing voor regenbescherming. Als je het gebruik van jouw buitenruimte wilt maximaliseren en waarde wilt toevoegen aan jouw huis, dan is dit een optimale mogelijkheid.
De oprolbare verandazeilen hebben een grote overspanning, waardoor het perfect is voor grootschalige toepassingen. Geen huis is te groot. Uiteraard zijn deze zeilen ook geschikt voor kleinere ruimtes. Ze zijn in ieder formaat te maken.

Voordat je tot installatie over gaat zijn er de volgende zaken waar je rekening mee moet houden:
•    Grootte van het verandazeil
•    Sterkte van bestaande structuren bedoeld als ankerpunten
•    Mogelijkheid om geschikte bevestigingspalen in te brengen
•    Locatie van barbecueroosters, vuurkorven en andere hoge warmtebronnen
•    Zonrichting

Wij maken het verandazeilen geheel op maat zodat je altijd de prefecte oplossing hebt voor jouw overkapping, serre of veranda. Onze zeilen zijn kleurvast wat inhoudt dat ze na jaren gebruik niet verkleuren. Ook zijn ze onderhoudsvrij, af en toe met een sopje de zeilen schoonmaken is voldoende. Geniet meer van je buitenruimte met een oprolbaar verandazeil.