opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1455 reviews

Nesling schaduwdoeken

Nesling schaduwdoeken boven uw terras als zonwering. Nesling Nederlands fabrikant in trendy schaduwdoeken, leverbaar in diverse kleuren. Nesling heeft zowel driehoek, vierkante als rechthoekige schaduwdoeken in zijn collectie, zodat er altijd een Nesling schaduwdoek in uw tuin past. De Nesling Coolfit schaduwdoeken zijn zeer gemakkelijk boven uw terras te plaatsen met de speciale bij te bestellen bevestigingsmaterialen.

Naast de normale Nesling Coolfit schaduwdoeken heeft Nesling ook een speciale waterdichte doeken onder de naam Nesling Dreamsail. De Nesling Dreamsail zonnezeilen zijn waterdicht en UV-werend en leverbaar in 2 kleuren. Belangrijk bij de Nesling Dreamsail zonnezeilen is dat deze aflopend gemonteerd worden zodat het water eraf kan lopen. Een belangrijk punt bij de Nesling Dreamsail zonnezeilen is dat deze bij een harde stevige wind verwijderd dienen te worden om schade aan het Dreamsail zonnezeil te voorkomen.

De Nesling schaduwdoeken zijn gemaakt van supersterk High Density Polyethyleen om langdurige weerstand tegen de elementen te garanderen (waardoor ze ook volledig chemisch en schimmelbestendig zijn), met uitzondering van de volledig waterdichte polyester Dreamsail schaduwdoeken van Nesling.


Nesling schaduwdoeken aanbieding

Onze Nesling schaduwdoeken bieden tot 95% bescherming tegen schadelijke UV-stralen van de zon. Op deze manier kunt u genieten van de zomer zonder ooit naar binnen te gaan met een ontspannend, kant-en-klaar toevluchtsoord voor wanneer de hitte te hoog wordt.

  • Zeer sterke HDPE geknoopte luifel
  • Kan het hele seizoen buiten blijven
  • Tot 95% bescherming tegen schadelijke UV-stralen
  • Geeft koelheid tijdens warm weer
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Schimmelbestendig
  • Eenvoudig te installeren
  • 5 jaar garantie
  • 285gr/ m2

Het feit dat trendy en functioneel hand in hand kunnen gaan, is iets waar Nesling in gelooft. De Nesling Coolfit schaduwdoeken, harmonicadoeken en rolgordijnen zijn gemaakt van sterk HDPE-materiaal met een Uv-filter dat tot 95% van de schadelijke stoffen blokkeert Uv-straling. Het is dus erg functioneel, maar wat misschien net zo belangrijk is: U creëert een leuke en aantrekkelijke plek in uw tuin!

Nesling levert kwaliteit. Dat is niet alleen merkbaar door het stevig geweven polyester (280 gr / m2 geweven HDPE-stof) maar u kunt het ook zien aan de afwerking van onze doeken. Om uw canvas te installeren, leveren wij ook de juiste bevestigingsmaterialen. Dit vertegenwoordigt de hoogste kwaliteit roestvrij staal die op de markt beschikbaar is. Als u niet tevreden bent met onze kwaliteit, lossen we dit op. Daar kunt u op rekenen.

Bent u op zoek naar het juiste formaat schaduwdoek dat bij uw behoeften past? Wilt u het doek omsluiten, of wenst u doorvoertouwen, roedezakken of iets anders? Nu hoeft u geen schaduwdoek meer te knippen om de ideale maat te krijgen. Meet de maat die u nodig en wij maken een schaduwdoek dat exact aan uw specificaties voldoet.