opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Nesling schaduwdoeken

Nesling schaduwdoeken zijn een goede keuze voor bescherming tegen de zon op jouw terras. Deze Nederlandse fabrikant in trendy schaduwdoeken, levert zonnedoeken in diverse kleuren. Zowel driehoek, vierkante als rechthoekige schaduwdoeken behoren tot hun collectie, er is altijd een schaduwdoek die in jouw tuin past. Deze schaduwdoeken zijn zeer gemakkelijk boven jouw terras te plaatsen met de speciale bij te bestellen bevestigingsmaterialen.

Naast de normale schaduwdoeken heeft Nesling ook een speciale waterdichte doeken onder de naam Dreamsail. Deze zonnezeilen zijn waterdicht en UV-werend en leverbaar in twee kleuren. Belangrijk bij deze zonnezeilen is dat deze aflopend gemonteerd worden zodat het water eraf kan lopen. Ook een belangrijk punt bij de zonnezeilen is dat deze bij een harde stevige wind verwijderd dienen te worden om schade te voorkomen.

De Nesling schaduwdoeken zijn gemaakt van supersterk High Density Polyethyleen om langdurige weerstand tegen de elementen te garanderen (waardoor ze ook volledig chemisch en schimmelbestendig zijn), met uitzondering van de volledig waterdichte polyester model.

Maximale bescherming tegen de zon

Onze Nesling schaduwdoeken bieden tot 95% bescherming tegen schadelijke UV-stralen van de zon. Op deze manier kun je genieten van de zomer zonder ooit naar binnen te hoeven vluchten wanneer de hitte te hoog wordt.

  • Zeer sterke HDPE geknoopte luifel
  • Kan het hele seizoen buiten blijven
  • Tot 95% bescherming tegen schadelijke UV-stralen
  • Geeft koelheid tijdens warm weer
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Schimmelbestendig
  • Eenvoudig te installeren
  • 5 jaar garantie
  • 285gr/ m²

Het feit dat trendy en functioneel hand in hand kunnen gaan, is iets waar Nesling in gelooft. De schaduwdoeken, harmonicadoeken en rolgordijnen zijn gemaakt van sterk HDPE-materiaal met een Uv-filter dat tot 95% van de schadelijke stoffen blokkeert. Het is dus erg functioneel, maar wat misschien net zo belangrijk is: je creëert een leuke en aantrekkelijke plek in jouw tuin!

Nesling levert kwaliteit. Dat is niet alleen merkbaar door het stevig geweven polyester (280 gr/m² geweven HDPE-stof), maar je kunt het ook zien aan de afwerking van deze doeken. Om jouw canvas te installeren, leveren wij ook de juiste bevestigingsmaterialen. Dit vertegenwoordigt de hoogste kwaliteit roestvrij staal die op de markt beschikbaar is. Als je niet tevreden bent met onze kwaliteit, lossen we dit op. Daar kun je op rekenen.

Ben je op zoek naar het juiste formaat schaduwdoek dat in jouw tuin past? Wij maken een schaduwdoek dat exact aan jouw specificaties voldoet.