opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Nesling maatwerk schaduwdoeken

De Coolfit schaduwdoeken van Nesling onderscheiden zich op verschillende manieren van de concurrentie: het materiaal van High density polyethyleen met een open structuur om minder wind op te vangen en de warmte eronder kan oplopen. Een Nesling schaduwdoek is voorzien van hoogwaardige RVS bevestigingsogen en versterkt met een gordel van hetzelfde materiaal als een autogordel.

Een Nesling schaduwdoek is gewoon van zeer hoge kwaliteit. Het Coolfit schaduwdoek is niet waterdicht, waardoor de hitte onder het schaduwdoek er doorheen kan stijgen.De schaduw geeft meer het gevoel onder een boom te zitten waar de zon lichtjes langs de bladeren gaat, zeer comfortabel! Nesling adviseert om het schaduwdoek bij windkracht 5 of hoger te demonteren om schade aan het schaduwdoek te voorkomen.

De schaduwdoeken worden op maat gemaakt. Elk doek van Nesling in het assortiment is gemaakt van supersterk High Density Polyethylene om langdurige weerstand te bieden tegen de elementen (waardoor ze ook volledig chemisch en schimmelbestendig zijn), met uitzondering van de volledig waterdichte polyester Dreamsail schaduwdoeken.

Onze schaduwdoeken bieden tot 90% bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Op deze manier kunt u genieten van de zomer zonder dat u zich ooit binnen hoeft terug te trekken met een ontspannend, kant-en-klaar toevluchtsoord voor als het te warm wordt.

Met een overvloed aan maten in een breed scala van natuurlijke kleuren, voor alle soorten tuinen; voor grotere bijeenkomsten of zelfs voor wat extra privacy.

De Nesling Coolfit-schaduwdoeken zijn gemaakt van sterk HDPE-materiaal met een UV-filter dat tot 95% van de schadelijke UV-stralen blokkeert. Het is dus heel functioneel, maar wat misschien net zo belangrijk is: u creëert een plezierige en sfeervolle plek in uw tuin.

Bent u dus op zoek naar een geschikt alternatief voor een parasol of een pergola, dan is de Nesling schaduwdoek de perfecte oplossing. Verkrijgbaar in een selectie van kleuren en maten voor verschillende situaties. De Nesling schaduwdoeken kunnen op maat worden gemaakt.