opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Nesling harmonicadoek

Een parasol op het terras hoort met een Nesling harmonicadoek tot het verleden. Het Nesling harmonicadoek zweeft als het waren vrij in de lucht aan staalkabels tussen 2 muren, waardoor het een moderne lichte constructie oogt. Hieronder kunt u heerlijk genieten van de zon in uw tuinset zonder hinder te ondervinden van schadelijke uv-stralen en warmte. Met een Nesling harmonicadoek bepaalt u namelijk zelf wanneer u zon of schaduw wilt.

Makkelijke bediening van Nesling harmonicadoek

Er is niks eenvoudigers dan een Nesling harmonicadoek boven uw terras te spannen. Door de eenvoudige constructie van staalkabels schuift het Nesling harmonicadoek open en dicht door middel van een touw met katrolsysteem. Ook het opbergen van een schaduwoplossing in de winter hoort met een Nesling harmonica doek tot het verleden. Nesling heeft namelijk speciale opbergzakken die om het Nesling harmonicadoek geschoven kunnen worden zonder het doek van de staalkabels te verwijderen. Een harmonicadoek van Nesling kan dus het gehele jaar door buiten blijven hangen.

Nesling harmonicadoek beschermt tegen zonnestralen en UV

Nesling levert kwaliteit. Dat is niet alleen merkbaar door het stevig geweven polyester (280 g/ m2 geweven HDPE-weefsel), maar u kunt het ook zien aan de afwerking van onze doeken. Om uw canvas te installeren, bevestigen we materialen van AISI 316-kwaliteit. Dit vertegenwoordigt de hoogste kwaliteit roestvrijstaal dat op de markt verkrijgbaar is. Als u niet tevreden bent met onze kwaliteit, lossen we dit op. Daar kunt u op rekenen.

Nadenken over en ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen zien we als onderdeel van onze kernactiviteit. De Coolfit Nesling harmonicadoeken zijn een van de eigen ontwerpen van Nesling en werden in 2008 bekroond met de Tuinidee Award. In 2013 brengen we een nieuw concept met de Nesling Pergola-kits waarmee u pergola een gemakkelijk doe-het-zelf-project wordt. Altijd functioneel, trend en leuke toevoeging aan de achtertuin!

Bestel een Nesling harmonicadoek bij Schaduwdoekkeuze.nl

Juiste keus voor schaduw. Nesling levert het Nesling harmonicadoek in diverse afmetingen en kleuren waardoor er voor ieder terras of tuin een juiste keus voor een schaduwrijke oplossing. Zonder diep in uw portemonnee te hoeven tasten heeft u met een Nesling harmonicadoek de ideale oplossing om langer te genieten van uw tuin of terras. Wanneer een standaardafmeting van een Nesling Coolfit harmonicadoek niet mocht passen op uw terras dan is zelfs maatwerk mogelijk. De normale levertijd van een Nesling harmonicadoek bedraagt 2-4 dagen, voor speciaal maatwerk moet u rekenen op 3 weken. De Nesling harmonicadoek goedkoop verkrijgbaar bij Schaduwdoekkeuze.nl.

Nesling harmonicadoek

Nesling harmonicadoek voor in de zomer 

Heeft u interesse in een Nesling harmonicadoek? Klik voor een compleet overzicht van modellen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom langs in onze showroom van Di t/m Za tussen 10:00 - 17:00 uur voor een persoonlijk advies.