opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Maatwerk Harmonicadoek, dé beschermerming tegen regen

Maak jouw overkapping waterdicht met een maatwerk harmonicadoek. Dit doek kan je eenvoudig als een harmonica dichtklappen als het ineens gaat regenen. Of als je juist schaduw wil creëren voor de zon. Het voordeel van deze doeken is dat je vrij flexibel bent in de maatvoering. Je bent niet meer gebonden aan de standaard maten. Wij zorgen ervoor dat het doek volledig op maat gemaakt wordt. Je kan zelf bepalen hoe dik het doek moet worden en in welke kleur. Dan gaan we dit voor jou maken. Het waterdichte doek is leverbaar vanaf 250 gr/m² tot 340 gr m² in zowel waterafstotend, waterdicht als waterdoolatend.

Kies de juiste stof die bij je tuin past

Je kan bij ons kiezen uit verschillende soorten stof. Je kan kiezen voor HDPE 340 gram per m² of het stuggere Docril 330 gram per m². Het voordeel van Docril is dat de kwaliteit nog hoger ligt. De weerstand tegen water is ook nog beter geregeld. Dit komt doordat dit materiaal ook gebruikt wordt voor het maken van afdekzeilen voor bootkappen. Als je echt een waterdichte overkapping wil maken is ons advies om voor de wat duurdere Docril te kiezen. Deze stof heeft inmiddels zijn sporen wel verdiend in de watersport. Nog een voordeel is dat er zeven kleuren beschikbaar zijn in deze stof. Als je kiest voor HDPE kan je kiezen uit drie kleuren: zand, grijs en donkergrijs. Je hebt veel meer opties als je kiest voor Docril.

Eenvoudige montage

Het is belangrijk dat harmonicadoeken goed gemonteerd worden in je overkapping. Na een hevige regenbui kan bij verkeerde montage het regenwater in de plooien blijven staan. Als dit gebeurt gaat het doek doorhangen en dit is niet goed voor het ophangsysteem. Er komt teveel druk op te staan en het ophangsysteem kan zelfs kapot gaan. De montage moet daardoor op verschillende hoogtes gebeuren zodat het water op natuurlijke wijze uit de plooien kan lopen. Ondanks dat je hierop moet letten blijft montage heel eenvoudig. Dankzij onze instructies kan je de montage helemaal zelf uitvoeren. Voor je het weet heb je zelf een overkapping gecreëerd.

Bestel het maatwerk harmonicadoek online via onze shop

Wil je graag een overkapping maken voor je eigen pergola? Je kan online een maatwerk harmonicadoek uitzoeken. Je geeft zelf de maten op van je harmonicadoek en je kiest een stof naar keuze uit. Als je voor een volledig waterdicht doek gaat kies je uiteraard voor Docril. Je kan ook voor een standaard doek kiezen om extra schaduw te creëren. Met een schaduwdoek zorg je ervoor dat je gezin veilig in de tuin kan zitten zonder schadelijke UV straling. Als je voor Docril kiest, dan heb je ook bescherming tegen regen. Bestel je eigen keuze direct online in onze shop.