opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Luxe schaduwdoeken

De luxe schaduwdoeken zijn een van de meest gebruikte zonwering voor in de zomer. Het hele jaar door zonweringbescherming voor het gevarieerde Nederlandse weer. De zon kan fel schijnen op het terras. De luxe schaduwdoeken van Schaduwdoekkeuze.nl is ideaal, omdat het heel gemakkelijk te bevestigen is. U kunt ervoor kiezen om het te monteren aan een pergola of om het vrijstaand te monteren door middel van scharnieren. In het assortiment schaduwdoeken van Schaduwdoekkeuze.nl zijn er veel verschillende schaduwdoeken in diverse kleuren en maten. U kunt er ook voor kiezen om de schaduwdoek op maat te laten maken.

Terrasoverkapping, een veranda of aanbouw? De schaduwdoeken kunnen hieraan gemakkelijk gekoppeld worden. We zijn zeer concurrerend en bieden de beste producten voor uw situatie. We bieden hoogwaardige luxe schaduwdoeken voor in de tuin om u te laten ontspannen, een vredig toevluchtsoord te bieden. Om bijvoorbeeld terrasbescherming te bieden vanuit meer dan een hoek, zonwering om te beschermen tegen de krachtige zonnewarmte of te gebruiken voor uw privacy.

Exclusieve schaduwdoeken van Schaduwdoekkeuze.nl

Van eenvoudige vierpunt-schaduwdoeken tot en met driehoekige schaduwdoeken. Ons schaduwdoek is speciaal ontwikkeld als een sterk en stabiel doek voor gebruik in de tuin of op het terras. Het biedt een combinatie van sterkte, duurzaamheid en waarde, en biedt 90-98% UV-bescherming. Veel van onze schaduwdoeken zijn verkrijgbaar met waterdichte pvc-stof, wat het doek het hele jaar door meerwaarde geeft en een langere levensduur biedt.

De merken schaduwdoeken die wij hebben zijn: Nesling schaduwdoeken, Coolsail schaduwdoeken, Sunfighters en Soliday schaduwdoeken. Wij hebben verschillende standaardafmetingen, maar kunt er ook voor kiezen om een van deze schaduwdoeken op maat te alten maken. Wij zijn een erkende dealer van de bovenstaande merken.

De doeken zijn vocht- en schimmelwerend. U kunt de doeken gemakkelijk schoonmaken met een schone, vochtige doek. Ze zijn gemaakt van HDPE en/of polyester, verkleuren niet en u krijgt bij het bestellen van een schaduwdoek een uitgebreide montagehandleiding erbij. Als u verder nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze luxe schaduwdoeken zijn tevens duurzaam.

Op onze website hebben wij een uitgebreide handleiding over hoe u een schaduwdoek moet monteren. Deze schaduwdoek montagehandleiding geeft al een goed beeld over hoe u op verschillende manieren de schaduwdoek kan bevestigen. Door middel van korte filmpjes en afbeeldingen krijgt u al een goed idee over hoe makkelijk het is om een schaduwdoek te monteren.

De schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Tot vierkante- en driehoekige schaduwdoeken. Bekijk het assortiment schaduwdoeken op de website van Schaduwdoekkeuze.nl. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.