opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Luxe schaduwdoeken

Luxe schaduwdoeken behoren tot de meest effectieve zonwering voor in de zomer. Het hele jaar door zonbescherming voor het gevarieerde Nederlandse weer. De zon kan fel schijnen op jouw terras. De luxe schaduwdoeken die wij aanbieden zijn ideaal omdat ze heel gemakkelijk te bevestigen zijn. Je kan ervoor kiezen om ze te monteren aan een pergola of om ze vrijstaand te monteren door middel van scharnieren. In ons assortiment schaduwdoeken zijn er veel verschillende modellen te bewonderen in diverse kleuren en maten. Je kunt er ook voor kiezen om een schaduwdoek op maat te laten maken.

Heb je een terrasoverkapping, veranda of aanbouw? De schaduwdoeken kunnen hier makkelijk een gekoppeld worden. Onze prijzen zijn scherp en bieden de beste oplossing  voor nagenoeg iedere situatie. We bieden hoogwaardige, luxe schaduwdoeken voor in de tuin om je te laten ontspannen, een vredig toevluchtsoord te bieden. Ze beschermen je tegen schadelijke zonnestraling en door hun luxe uitstraling zijn ze een aankleding voor jouw woning.

Exclusieve schaduwdoeken

Van eenvoudige vierpunt-schaduwdoeken tot en met driehoekige schaduwdoeken. Ons schaduwdoek is speciaal ontwikkeld als een sterk en stabiel doek voor gebruik in de tuin of op het terras. Het biedt een combinatie van sterkte, duurzaamheid en 90-98% UV-bescherming. Veel van onze schaduwdoeken zijn verkrijgbaar met waterdichte pvc-stof, waardoor het doek ook bescherming geeft tegen regen en deze het hele jaar door buiten mag blijven hangen.

De merken schaduwdoeken die wij verkopen zijn:

  • Nesling
  • Coolsail
  • Sunfighters
  • Soliday

Kies voor kwaliteit

Wij hebben verschillende standaardafmetingen, maar je kan er ook voor kiezen om een van deze doeken op maat te laten maken. Wij zijn een erkende dealer van de bovenstaande merken.

Alle doeken zijn vocht- en schimmelwerend. Je kan de doeken gemakkelijk schoonmaken met een schone, vochtige doek. Ze zijn gemaakt van HDPE en/of polyester, verkleuren niet en je krijgt bij het bestellen van een schaduwdoek een uitgebreide montagehandleiding erbij. Onze luxe schaduwdoeken zijn erg duurzaam en verkleuren amper, ook na langdurig gebruik.

Op onze website hebben wij een uitgebreide handleiding over hoe je een schaduwdoek moet monteren. Deze montagehandleiding geeft een goed beeld over de verschillende manieren waarop een schaduwdoek bevestigd kan worden. Door middel van korte filmpjes en afbeeldingen krijg je een goed idee over hoe  eenvoudig het is om een schaduwdoek te monteren.

De schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen zoals vierkante- en driehoekige schaduwdoeken. Bekijk het assortiment op onze website.