opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Harmonicadoek op maat tegen fel zonlicht onder uw overkapping

Ben je op zoek naar een flexibele overkapping over je eigen terras? Harmonicadoek op maat is de ideale oplossing om je terras uit de zon te houden. Met speciale HDPE doeken zorgen we ervoor dat je terras vrij komt van de zon. Naast zonlicht kunnen de doeken ook schadelijke UV straling tegenhouden. Het enige nadeel is dat je vaak afhankelijk bent van de maten van je terras. Je hebt misschien helemaal zelf een pergola gebouwd en je wil voor deze een overkapping maken. Dit kan je doen met een harmonicadoek op maat.

harmonicadoek op maat

Kies zelf een stof uit voor je harmonicadoek

Je kan bij ons niet alleen de afmetingen doorgeven, maar ook helemaal zelf de stof uitzoeken. Dit is het voordeel dat we alles in ons eigen atelier maken. Je kan bij ons kiezen uit HDPE of waterdicht Docril. Je keuze is vooral afhankelijk voor waar je het doek voor gaat gebruiken. Als je vooral op zoek bent naar een overkapping tegen de zon dan is het goedkopere 180 gr m2 HDPE prima. Het filter tot wel 80% schadelijke UV straling en is in iedere afmeting leverbaar. Waterdicht Docril is met 315 gr/m2 een stuk zwaarder en waterbestendig. Dit materiaal wordt zelfs op boten gebruikt. Je weet dus zeker dat je een waterdichte overkapping krijgt. Docril is ook nog eens in 7 kleuren leverbaar terwijl HDPE in slechts 3 kleuren leverbaar is.

Monteer een harmonicadoek eenvoudig zelf

Ondanks dat het belangrijk is dat een harmonicadoek goed gemonteerd wordt kan je dit klusje wel eenvoudig zelf. Het enige wat je nodig hebt is de juiste materialen en het doek zelf. Gelukkig leveren wij echt alles aan. Je krijgt van ons een complete set inclusief instructies om het doek op te hangen. Het montagesysteem werkt met staalkabels die je op verschillende hoogtes monteert. Door het doek op verschillende hoogtes te monteren loopt het water uit de plooien. Als je dit niet zou doen kan het doek gaan doorbuigen en het systeem kapot gaan. Gelukkig kan je dit voorkomen met de juiste montage materialen. Als je bij ons maatwerk laat maken kan je erop rekenen dat echt aan alles gedacht wordt. Voor je het weet heb je helemaal zelf je nieuwe overkapping gemonteerd.

Bestel je eigen harmonicadoek op maat

Wil je graag lekker kunnen loungen op de loungeset zonder nat te regenen? Geen probleem bestel direct je eigen harmonicadoek op maat. Wij zorgen ervoor dat je er voortaan lekker droog bij zit. Hou er wel rekening mee dat de levertijd ongeveer 3 weken is. Dit komt doordat wij echt alles zelf met de hand maken in ons eigen atelier. Wij besteden niets uit en elk harmonicadoek is puur vakmanschap. Wacht niet langer en bestel je eigen harmonicadoek op maat in onze shop. Wij gaan direct aan de slag om jouw doek te fabriceren.

Kijk ook bij: Schaduwdoeken - Zonnezeilen - Schaduwdoeken waterdicht - Wavesails - Harmonicadoeken - Schaduwgordijnen - Maatwerk Schaduwdoeken - Zonnezeilen op maat - Maatwerk Wavesails