opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Harmonica doeken moderne schaduw plek

Door het flexibele schuif systeem bepaalt u met de harmonica doeken zelf wanneer en hoeveel schaduw u boven uw loungeset wilt. Door voor harmonica doeken te kiezen als schaduw oplossing heeft u de mogelijkheid om uit diverse kleuren te kiezen en tussen water doorlatend of waterdicht. De harmonica doeken kunnen tussen 2 muren bevestigd worden maar ook onder een pergola of doorzichtig dak van een veranda of terrasoverkapping. 

Kiezen tussen zon en schaduw met harmonica doeken

Door het plaatsen van harmonica doeken wisselt u snel en eenvoudig tussen schaduw en zon op uw terras. Vanaf nu dus niet meer een parasol op uw terras die in vaak in de weg staat maar een modern strak harmonica doek. Door het plaatsen van harmonica doeken kunt u in de voormiddag lekker genieten van de zon en wanneer die te warm wordt in de namiddag het doek over de staalkabels dmv een katrol dichtschuiven.

Harmonica doeken inclusief bevestiging materialen

Harmonica doeken worden compleet inclusief de benodigde bevestiging materialen geleverd. De bevestiging materialen voor een harmonica doeken bestaan uit staalkabels met spanner, touw met een katrol systeem en kikker en aluminium buisjes voor meer stabilisatie van het doek. Om precies te zien hoe de harmonica doeken functioneren hebben we een showroom opstelling gemaakt.

Contact

Heeft u interesse in de harmonicadoeken? klik dan hier voor een compleet overzicht van modellen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur voor een persoonlijk advies.