opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Bamboe vouwgordijn 100x160 cm

Hierom bestel je een bamboe rolgordijn bij Schaduwdoekkeuze.nl:

schaduwadoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je bamboe vouwgordijn snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren
 

42,00

Kleur

Optie

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp
Levertijden
Levertijd:
5 - 10 werkdagen geleverd
Kenmerken
Model:
Vouwgordijn
Beschermingsfunctie:
Zonwerend
Uv zonbescherming:
80%
Windbescherming:
80%
Doorkijk:
20%
Materiaal eigenschappen:
Bamboe
Breedte:
tot 100 cm
Hoogte:
160 cm

Bamboe vouwgordijn 100x160 cm

Vouwgordijnen van bamboe behoren tot de meest populaire raamgordijnen. Onze bamboe vouwgordijn 100x160 cm is gemakkelijk te bedienen en heeft, wanneer verzameld, minder gewicht dan een oprolgordijn variant. Lichte en elegante bamboe vouwgordijn 100x160 cm stralen warmte uit en hun natuurlijke uitstraling geeft elke kamer een gezellige en aangename sfeer. Bamboe vouwgordijnen zijn zowel een decoratief element als een vouwgordijn, dat privacy en bescherming tegen de zon biedt. De natuurlijke elegantie van een bamboe jaloezie 100x160 cm maakt ramen en deuren een blikvanger. Dankzij de eenvoudige en traploze bediening heb je het uiterlijk van iemand anders en de zonnestralen onder controle. Door kleine openingen tussen individuele bamboestokken komt er wat zonlicht door, wat zorgt voor een prachtig spel van licht en schaduw.

Bamboe - de duizendpoot uit de natuur

Bamboe is vooral een belangrijke grondstof omdat het snel groeit en daarom snel weer beschikbaar is. Met optimale subtropische klimatologische omstandigheden kan de groei enkele meters per week zijn. Ondertussen beslaan bamboevelden een gebied van ongeveer 37 miljoen hectare wereldwijd. De trend stijgt, omdat de vraag naar de allrounder van natuurlijke producten niet stopt, vooral in China en India. Het scala aan mogelijke toepassingen is zeer divers zoals de bamboe vouwgordijnen. Bamboe is ook erg belangrijk als materiaal voor de constructie van meubels of zelfs huizen en voor de productie van huishoudelijke goederen. Bamboe jaloezieën ondergaan momenteel een opleving, omdat de behoefte aan duurzaamheid betekent dat mensen zich steeds meer tot natuurlijke materialen wenden. Het baboe vouwgordijn 100x160 cm is van hoge kwaliteit en wordt nog steeds vervaardigd volgens de oude traditie, waarbij de individuele bamboestokken zijn omwikkeld met fijne, maar tegelijkertijd robuuste koorden. Ze dienen niet alleen als privacy en bescherming tegen de zon, maar tegelijkertijd als een decoratief element op ramen en deuren, die uw kamers baadt in een warm licht en een gevoel van comfort creëert.

Bediening bamboe vouwgordijn 100x160 cm

Het bamboe vouwgordijn 100x160 cm heeft even als het bamboe rolgordijn ook twee beugels en een kabelstrekmechanisme aan de bovenkant - het vouwgordijn wordt echter via touwtjes die door vijf ringen links en rechts aan de achterkant lopen. Het bamboe vouwgordijn 100x160 cm wordt vanaf de onderkant in vouwen achter elkaar omhoog getrokken, waarbij de vouwhoogte ongeveer 25 cm is. Ons bamboe jaloezie weegt iets minder dan het bamboe rolgordijn variant. Verkorten aan de zijkant is niet mogelijk met het bamboe vouwgordijn.

Kleuren keuze in Bamboe vouwgordijn 100x160 cm

rolgordijn bamboe kleuren

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Bamboe vouwgordijn 100x160 cm heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Bamboe vouwgordijn 100x160 cm


Meer leuks:

Dit vonden andere klanten leuk:

Dit heb je bekeken