opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Schaduwdoek voor een tuin op het zuiden

Sfeer bavel bedrijf

Schaduwdoek voor een tuin op het zuiden

Als je tuin op het zuiden staat dan kan de hoeveelheid zon tijdens de zomermaanden al snel te veel worden. Vooral als je geen enkele natuurlijke schaduw in je achtertuin hebt. De temperaturen lopen soms zo hoog op dat je gewoon niet meer buiten kan zitten. Een ideale oplossing om snel schaduw te creëren in een tuin op het zuiden is met een schaduwdoek. Een schaduwdoek creëert eenvoudig een natuurlijke schaduw en zorgt ervoor dat de UV-stralen gefilterd worden. Je kan zo veilig in de schaduw zitten in je eigen achtertuin. De uv-stralen worden tot wel 95% gefilterd. Dit maakt buiten in de tuin zitten een stuk veiliger voor je huid.

Schaduwdoek is eenvoudig te monteren in je achtertuin.

Een schaduwdoek klinkt natuurlijk leuk, maar hoe zit het met de montage? Kan je zo’n doek wel zo eenvoudig ophangen? Wij garanderen je dat je een schaduwdoek eenvoudig in je achtertuin kan ophangen. Het doek kan met een eenvoudige bevestiging tussen twee muren gehangen worden. Heb je geen muur? Geen probleem je kan ook een speciale paal plaatsen en hiertussen het schaduwdoek monteren. Het voordeel van zo’n zwevend schaduwdoek is dat je nooit meer een hinderlijke paal of voet hoeft neer te zetten. Het doek valt ook niet zo snel om als er teveel wind staat. Nederland is tenslotte winderig waardoor een parasol al snel wegwaait.

Schaduwdoek als goedkope zonwering.

Zonwering is helaas niet heel erg goedkoop vooral niet omdat het op maat van je woning gemaakt wordt. Een handige oplossing is een schaduwdoek om toch voor schaduw te zorgen in je achtertuin. Je hebt geen vast zonnescherm meer nodig want een schaduwdoek kan gewoon aan je woning gehangen worden. Het doek zorgt niet alleen voor een natuurlijke schaduw op je terras, maar ook in huis. Diverse woningen hebben al voor een schaduwdoek gekozen als natuurlijke oplossing voor natuurlijke zonwering.

Schaduwdoek online bestellen.

Wil je ook graag je eigen schaduwdoek? In onze online shop kan je terecht om je eigen doek te bestellen. Het schaduwdoek wordt gratis bij je thuisbezorgd en kan direct worden opgehangen. Je kan bij ons kiezen voor verschillende vormen doek. Het vorm doek is bepalend voor de uitstraling en het soort terras waarvoor je een doek uitzoekt. Je kan bij ons terecht voor een gewone rechthoekige vorm of voor een speelse driehoek. Verschillende afmetingen zijn direct bij ons op voorraad leverbaar. Je kan bij ons rekenen op een extra hoge kwaliteit. Daarnaast verkopen we ook nog eens verschillende merken waar je uit kan kiezen. Wacht niet langer en bestel online je eigen schaduwdoek. Ga niet langer meer in de schadelijke volle zon zitten, maar kies voor een schaduwdoek met UV-filter. Vanaf nu kan je veilig in de tuin genieten in een tuin op het zuiden.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.