opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Ronde deurluifels

Stalen palen steun gebogen rails met 6 mm dikke UV-stabiele heldere polycarbonaat plaat vastgezet met gepoedercoate gegalvaniseerde stalen steunarmen bevestigingen.

Uw deurluifel wordt plat verpakt geleverd met eenvoudig te volgen instructies. Elke kit bevat lange bevestigingen met grijze moerafdekkingen, machinaal bewerkte en gepolijste roestvrijstalen bevestigingen om de polycarbonaat plaat aan de steunrails te bevestigen en een montagesjabloon voor een perfecte uitlijning bij het boren van gaten in uw muur. We hebben ook een montagehandleiding, die u geleverd krijgt bij de bestelling.

Onze deurluifels bieden bescherming tegen nat weer en beschutting voor u en uw deur. Het assortiment deurluifels bieden ontwerpen en afmetingen die passen bij uw voor-, achter- of terrasdeuren.

Onze hoogwaardige luifels zijn gemaakt van verzinkt massief staal en gaan veel langer mee dan plastic of houten alternatieven die online beschikbaar zijn.

Elke deurluifel is zeer eenvoudig te installeren omdat er weinig montage vereist is. Bij elke luifel worden bevestigingen meegeleverd in de bijpassende afwerking. Onze luifels boven de deur zijn kosteneffectiever dan een veranda, eenvoudig te installeren en zien er geweldig uit - waardoor uw toegangsdeur een uniek tintje krijgt.

Zowel stijlvol als betaalbaar, onze luifels boven de deur zijn ideaal voor zowel voor- als achterdeuren en zijn ontworpen om elk huis te verbeteren.

Ons stijlvolle assortiment luifels omvat:

1.    Glazen luifels boven de deur
2.    Roestvrijstalen luifel boven de deur

Verschillende afmetingen deurluifels

De deurluifel laat maar liefst 90% licht door maar beschermt de deur waarboven deze is gemonteerd tegen de schadelijke Uv straling. Door de complete levering van deuroverkapping is deze zeer makkelijk en eenvoudig te monteren waardoor het een ideaal Doe-het-zelf product is van hoogwaardige kwaliteit.

De deurluifels zijn TUV getest en u vermijdt deurbeschadiding. Gepoedercoated gegalvaniseerde stalen steunarmen, virtueel onbreekbaar polycarbonaat paneel en 100% UV-bescherming – vergeelt niet.