opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Buitenjaloezie  

Ideaal voor de architectuur zijn de buitenjaloezieën. Het is geen geheim dat buitenjaloezieën de optimale energiebesparing bieden op het gebied van warmtebeperking. Het houdt de warmte buiten en biedt een hoog comfortniveau voor de bewoner binnenshuis.

Buitenjaloezieën zijn een responsief ontwerp in onze veranderende omgeving. Het creëert privacy en u kunt met het daglicht spelen door de buitenjaloezieën aan te verstellen. Het is bekleed met latten, verbeterd met speciale coating en duurzaam ontwikkeld.

Buitenjaloezie voor weerspiegelen van de hoeveelheid zonnestraling

Een buitenjaloezie weerspiegelt een aanzienlijke hoeveelheid zonnestraling nog voordat het daadwerkelijk binnenkomt. Met buitenjaloezieën wordt gesloten tot 90% van de zonnestraling buiten de kamer gehouden. De jaloezieën van buiten werken als de eerste beschermingslaag voor het raam en weerspiegelen een aanzienlijke hoeveelheid zonnestraling zelfs voordat naar binnen schijnt.

Daardoor blijft het binnenmilieu koel en biedt de gebruiker maximaal comfort. De aluminium lamellen van de buitenjaloezieën kunnen in een andere hoek worden gedraaid om de zonnestraling effectief te reflecteren en om de hoeveelheid natuurlijk licht dat de kamer binnenkomt te regelen. Externe rolluiken harmoniseren natuurlijke en kunstmatige verlichting. Voor een volledig onbelemmerd uitzicht kunt u de jaloezieën eenvoudig volledig intrekken.

Uw buitenjaloezieën kunnen nog veel meer. Als u stijl en privacy aan uw huis wilt toevoegen, zijn aluminium buitenjaloezieën misschien precies wat u zoekt.

Een mooi exterieur buitenjaloezieën

Ten eerste voegen buitenjaloezieën schoonheid toe aan de uitstraling en het ontwerp van uw huis. Of u nu een sierlijk terras of een breed balkon heeft, onze verschillende buitenjaloezieën sluiten naadloos aan op de buitenkant van uw huis met hun opvallende plantage of lage landelijke stijl. We bieden luiken met een scharnier, vast, meervoudig, schuivend en voor elke voorkeur, evenals verschillende kleuropties.

De lamellen van de buitenjaloezieën zijn ongeveer 50mm breed, flexibel en gebogen. Het materiaal is kopervrij aluminiumband en beschermd tegen het weer door een dikke laklaag. Heel eenvoudig om met gewoon water schoon te maken. De voordelen van buitenjaloezieën zijn enorm:

  • U kunt de lichtinval reguleren door de lamellen te verstellen;
  • Zon en warmteregeling.
  • Mooi architectuur of als serrezonwering;
  • Kwaliteit en de aluminium lamellen die weerbestendig zijn.